Espai Màgic

La Casa de Cultura (Federico Garcia Lorca, 17) acull fins al divendres 8 de gener, l’Espai Màgic de Nadal, on s’ofereix una gran proposta cultural amb diversos tipus d’espectacles perquè les nenes i nens puguin gaudir de les vacances nadalenques.

Per part de l’organització de l’Espai Màgic de Nadal, el Raúl Torres fa una valoració positiva de l’acollida de les activitats i espectacles que s’hi realitzen, ja que “estem molt contents perquè la gent d’Abrera ha exhaurit totes les entrades i garantit l’acompliment de les mesures Covid-19, l’aforament s’ha reduït al 50% de la sala, i no és com altres anys, però estem molt contents de totes les actuacions s’acabin exhaurint les entrades. El més important és que la gent surt molt contenta d’aquest Espai Màgic i que a la gent els hi està agradant molt aquesta oferta i estan repetint. Això és, al final, el més important!”.
Les funcions de l’Espai Màgic de Nadal estan dirigides a nenes i nens residents a Abrera, amb diferents franges d’edats; infants de 0 a 3 anys, 3 a 6 anys i infants de 6 a 12 anys. Hi ha una programació molt detallada que podeu consultar en aquesta mateixa notícia, amb aforament limitat, i per això és necessari fer inscripció prèvia en aquest web municipal.

Des del dilluns 28 de desembre podeu reservar les entrades de la tercera setmana fent clic aquí

  • Si teniu cap dubte o incidència a l’hora de fer la reserva d’entrades gratuïtes, podeu adreçar-vos a actespublics@abrera.cat indicant el vostre D.N.I., nom i cognoms, telèfon de contacte i les reserves que es volen realitzar. Consulteu el manual d’instruccions per fer les inscripcions fent clic aquí.
  • Si teniu reserves fetes per visitar L’Espai Màgic de Nadal i finalment no podeu assistir-hi, si us plau envieu un mail a actespublics@abrera.cat per donar-vos de baixa i donar la possibilitat d’anar-hi a d’altres persones.

 

Patges i Patgesses Viu Viu

Aquest Nadal, els nens i nenes podran entregar les seves cartes als patges i patgesses de Ses Majestats Els Reis Mags de l’Orient el diumenge 3 de gener al recinte de l’Escola Ernest Lluch d’Abrera  (pg. de l’Estació, 14) a partir de les 11.30 h. Per assistir a l’esdeveniment caldrà fer inscripció prèvia en aquest web municipal també a partir de les 18 h d’avui dilluns 21 de desembre.

Les inscripcions seran obertes per a tothom, per a unitats familiars de màxim sis persones, que gaudiran de l’activitat en un itinerari de 20 minuts de durada. 

Tags: