FEM DANSA A MARTORELL Del 7 a l’11 de novembre de 2018

SETMANA DE LA DANSA: FEM DANSA
Martorell
Del 7 a l’11 de novembre

El Fem Dansa torna a Martorell per promoure aquesta disciplina artística, buscant escenaris inesperats i la implicació d’entitats i ballarins locals.

La iniciativa està impulsada per la Generalitat de Catalunya, amb el suport de la Diputació de Barcelona, i l’Ajuntament de Martorell s’hi ha adherit per tercer any consecutiu programant tot un seguit d’activitats.
 

🗓Dimecres 7 de novembre

FEM DANSA: MOVIMENT I JOC EN FAMÍLIA
⏰De 17 a 18h i de 18 a 19h
📍Interior de l’Enrajolada (c. de l’Aigua, 1)
Adreçat a famílies amb nens d’1 a 3 anys. Un espai on poder interactuar de forma lliure, on els protagonistes són el cos, l’espai i el moviment. Places limitades. Inscripcions: 93 774 22 23 / museus@martorell.cat

🗓Dijous 8 de novembre

FESTA DE LA CREATIVITAT
⏰De 18 a 20h
📍Biblioteca Martorell (av. de les Mancomunitats Comarcals, 13)
Sinèrgia entre ball, manualitats i videojocs per treballar la psicomotricitat, la concentració i la coordinació en família. Inscripció prèvia a: 93 775 60 60 / biblioteca@martorell.cat.

PROCÉS DE CREACIÓ DEL MOVIMENT SOBRE TERRA I LA DANSA VERTICAL CIA FURA DELS BAUS
⏰De 19 a 21h
📍Ca n’Oliveras Nau 1
El moviment i la interpretació es transfereixen del terra a l’espai vertical, a càrrec de Gaby Barberio (coreògrafa) i la col·laboració dels intèrprets Carolina Stefano,  Isis  Jacobsen,  Pere  Vilaplana,  Hernán Ragusa, Guillem Burnat i Javier García Cosin. A partir de 13 anys. Places limitades. Inscripcions: 93 774 22 00 / cultura@martorell.cat

 

🗓Divendres 9 de novembre    

 
BALLA, BALLA AMB LA GENT GRAN DE MARTORELL.
⏰17h
📍Plaça de les Cultures
Exhibició de diferents balls de la Gent Gran de Martorell, on també pots participar

TALLER D’INICIACIÓ A LES DANSES URBANES DE LA CIA IRON SKULLS
⏰19h
📍Sala Teatre El Progrés (c. del Mur, 64)
Posa ritme al teu cos. Aprèn les bases del hip-hop, breaking, popping i investiga sobre un món infinit de possibilitats. A partir de 13 anys. Places limitades. Inscripcions: 93 774 22 00 / cultura@martorell.cat

SINESTÈSIA CIA IRON SKULLS
⏰21h
📍Sala Teatre El Progrés (c. del Mur, 64)
Iron Skulls Co es defineix per entrecreuar disciplines del moviment com les arts marcials, la dansa contemporània i les danses urbanes, com també la producció musical, el disseny gràfic i la moda. Inscripcions: 93 774 22 00 / cultura@martorell.cat

FESTA DEL SWING
⏰23h
📍Ateneu de Martorell (c. Gomis, 10)
Vine a ballar amb la Moreneta Swing. Trobada de ball on pots explorar la dinàmica del swing contemporani, que ens porta pels estils de ball més populars (xarleston, collegiate shag, balboa i lindy-hop).

 

🗓Dissabte 10 de novembre

 

⏰12h
📍Rambla de les Bòbiles
BALLA DANSA
Actuació de diferents coreografies de les escoles de dansa de Martorell a càrrec de l’Espai Dansa I Esplai Buenos Aires.

SINESTÈSIA DE CARRER CIA IRON SKULLS

Espectacle de dansa urbana i hip-hop.
 

BUCLE BLAI LÓPEZ SÁNCHEZ
Vivim immersos en un bucle, la relació entre el temps i la nostra vida es converteix sovint en un captiveri en el qual vivim immersos i no plantegem canviar-ho.
 
BALLA DANSA
⏰17.30h
📍Rambla de les Bòbiles
Actuació de diferents coreografies de les escoles de dansa de Martorell a càrrec de: Asala, Asociación Intercultural Karumanta, Baila Descalza, Dansa El Progrés i New Dance.

CINE CLUB BILLY ELLIOT
⏰20.30h
📍Casa de Cultura de la Vila (c. de Santacana, 13)
Billy Elliot viu amb la seva família al nord d’Anglaterra. Un noi d’11 anys que ha perdut la seva mare. Billy dona un gir inesperat a la seva vida quan decideix canviar els seus guants de boxa i entregar-se al ball en cos i ànima.
Organitza: Cinema del Diable i Ajuntament

CONCERT I DANSA: THE PAPA’S & THE POPOS + ESPAI DANSA DE MARTORELL
⏰0h
📍Ateneu de Martorell (c. Gomis, 10)
Els hits del rock, del punk i de l’ska de tots els temps. Un tribut al directe, a la música de ball i a la bona festa, acompanyat d’exhibicions de ball de l’espai de Dansa de Martorell.

 

 

🗓Diumenge 11 de novembre

BLINK FLASH DUNCAN BLINK FLASH
⏰12h
📍Teatre El Foment (c. de Santacana, 3)
Un espectacle de dansa adreçat als més petits, que busca despertar la dansa com a  llenguatge d’expressió i obrir la consciència de les pròpies emocions i les dels altres.
Entrada: Nens 6€ / Adults 6.50€
Organitza: La Xarxa Martorell

 

FEM DANSA: REVISITING BOWIE. ADRIÀ PLANA & FILLES FÖLLEN
⏰19h
📍Auditori del Centre Cultural (plaça de les Cultures s/n
Un homenatge a una de les majors icones de la història de la música i la cultura popular: David Bowie, a través de la música i la dansa. Inscripcions: 93 774 22 00 / cultura@martorell.cat

RITMES LLATINS

⏰19h
📍Ateneu de Martorell (c. Gomis, 10)
Sessió de Salsa i bachata amb animació dirigida.