Ferran Puig

La tercera fase de les obres del carrer de Ferran Puig es van reprendre el passat dilluns 11 de maig. Els treballs van quedar aturats com a conseqüència de la declaració de l’Estat d’Alarma perquè l’amplada del vial no permetia garantir les condicions de seguretat i protecció adequades.  Les obres tindran una durada prevista de 4 setmanes i seran executades amb totes les mesures de protecció i seguretat necessàries.

Aquesta serà la darrera fase de l’arranjament d’aquest carrer, que es convertirà així en un vial de plataforma única amb prioritat per als vianants.

Mentre duri l’arranjament, el carrer continuarà tallat a la circulació de vehicles i, per tal de facilitar la mobilitat de la zona, es mantindrà invertit el sentit de circulació del carrer de Taquígraf Garriga per donar sortida al trànsit de vehicles del carrer dels Arbres cap a l’avinguda Francesc Macià. Un cop finalitzat aquesta darrera fase, tot el carrer de Ferran Puig serà en un vial de plataforma única amb prioritat pels vianants – tal com es va fer al carrer de Sant Miquel-, que mantindrà un carril de circulació central asfaltat i zones d’estacionament habilitades al costat parell. Les obres també han comportat la renovació del clavegueram, les conduccions d’aigua potable i gas i el soterrament dels creuaments de la xarxa aèria d’electricitat i telefonia.