Festa a Castellví!

La Festa de Sant Miquel arriba aquest cap de setmana a Castellví amb teatre de carrer, literatura, jocs i creativitat. Les activitats arrencaran el migdia de dissabte i acabaran el vespre de diumenge.

Castellví de Rosanes celebrarà aquest proper cap de setmana la Festa de Sant Miquel, la festa major petita del municipi i que coincideix tradicionalment amb el final de l’època de la verema. Enguany, les activitats previstes inclouen teatre de carrer, literatura, jocs gegants i també una activitat lligada a la creativitat a través del ganxet i el punt, i aniran desplegant-se des del migdia de dissabte 25 fins al vespre de diumenge 26.
La regidora de Cultura, Tere Mínguez, explica que “aquest any, malgrat que encara no podem retornar a la plena normalitat i recuperar activitats com la trepitjada de raïm, sí que hem avançat respecte l’any passat i programem ja no un dia d’activitats, sinó un cap de setmana, amb propostes molt diferents de caràcter cultural i lúdic”.
Malgrat que no hi haurà raïm en el sentit estricte, sí que hi farà acte de presència en forma de creacions de punt. El primer acte de la festa és una Masterclass de ganxet i gèneres de punt que s’ha convocat a les 12h a la plaça on les persones participants faran gotims de raïm amb punt. Hi poden prendre part tant les persones que habitualment fan aquest tipus de creacions com les que no ho hagin fet mai i en vulguin aprendre. L’Ajuntament facilitarà el
material necessari a qui no el tingui.
La tarda serà el moment per al teatre còmic de carrer. La Cia. Anna Confetti arriba a Castellví a les 19.30h amb el seu espectacle ‘A la fresca!’, que tot just acaba de passar per la Fira de Tàrrega 2021. Tres senyores i una cadira gegant que prometen diversió i situacions una mica surrealistes sense dir ni una sola paraula. La Cia. Anna Confetti fa més de 30 anys que recorre els escenaris amb els llenguatges del circ, el clown i la música com a protagonistes.
L’endemà, diumenge, serà el torn de la literatura. L’autor castellvinenc Daniel Harris presentarà al públic local la seva darrera darrera novel·la, “Las caras de la fortuna”, publicada per Libros Indie. La novel·la, d’intriga i suspens, parteix de l’atropellament d’un repartidor de publicitat sense contracte. Les persones que vulguin comprar-ne un exemplar podran fer-ho també el dia de la presentació.


A la tarda, la cloenda de la Festa de Sant Miquel serà tot un joc. A la plaça del poble, un seguit de jocs de mida XXL permetran passar una bona estona en família i també en grup. Es faran diferents torns de les 17.00 fins les 19.00h.
Totes les activitats de la Festa de Sant Miquel són amb aforament limitat per raó de les mesures de prevenció de la COVID-19. La inscripció prèvia es pot fer a l’Ajuntament presencialment o per telèfons fins el migdia de divendres i també aquest dimarts al Centre Cívic de Can Sunyer i Valldaina en horari d’atenció administrativa.

Tags: