Festa Major Alternativa 2020

Un grup de veïns i veïnes de la petita i bonica població de Castellví de Rosanes proposen la Festa Major Confinada Alternativa 2020. Els pròxims dies 29, 30 i 31 de maig estava prevista, com cada últim cap de setmana de maig, la festa major.

Segons ells, “Enguany, a causa de la crisi sanitària que estem vivint l’Ajuntament ha pres, molt encertadament, la decisió de posposar-la al mes de setembre. Tot i entendre i respectar aquesta decisió, doncs el primer que preval és la salut, som moltes les persones que no ens volem perdre aquesta festivitat, que representa un símbol per a tots els habitants de Castellví. Any rere any, esperem aquesta festa amb candeletes, fent gala dels nostres millors somriures amb molta germanor i caliu. És per això, que aquest any no volem perdre’ns la nostra gran festa i la volem celebrar amb el mateix esperit però de forma diferent. Hem organitzat la FESTA MAJOR CONFINADA ALTERNATIVA 2020! Diversió cadascú des del seu balcó!”


I la estan preparant: “De forma totalment veïnal i amb la col·laboració de gent de totes les edats i gustos, hem anat pensant idees i buscant voluntaris/es fins que, per fi, hem muntat i creat un programa d’actes, el qual us volem presentar i agrairíem moltíssim que en féssiu difusió. No hi falta de res: música, ball, esport, espectacle, contacontes, llum, cuina, joc, reptes i sorpreses! Apta per a tots els públics i que tothom en pugui gaudir des d’on sigui”, han confirmat.

Per a més informació i el seguiment:

– Web: http://fmcastellvi.cat/

– WhatsApp: +34 722 462 861

– Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCAaf88WSDthngHlNV_hJ80w

– Facebook: https://www.facebook.com/fmcastellvi

– Instagram: https://www.instagram.com/fmcastellvi/