Festival de Música

Amb el títol de MusicalBruc’20, per somiar! l’Associació El Bruc amb la Cultura i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Bruc han preparat la 7a. edició del festival que se celebrarà durant el mesos de novembre i desembre.

Malgrat les restriccions degudes a la pandèmia, els organitzadors no s’han donat per vençuts i, segons les seves paraules, han tirat endavant amb el festival per donar una modesta, però convençuda injecció de reconeixement a la cultura i a la música en concret.

MusicalBruc’20, per somiar! Amb aquesta divisa els organitzadors pretenen fer realitat el somni de que la cultura està viva i té el reconeixement que es mereix, que és el pal de paller de la nostra societat, que se l’ha de preservar per i amb tots els mitjans, i que malgrat pandèmies i trasbalsos sanitaris i socials hi continua sent i esdevé el nostre recer.

Aquestes son les premisses amb les quals han enfocat els concerts del festival. I per fer-ho compten amb quatre formacions i músics de prestigi internacional. “Dreams” és el títol del primer concert que oferiran el dia 7 de novembre el reconegut pianista i compositor de grans èxits Albert Guinovart i el saxofonista Miquel Bofill. El dia 14 de novembre, la jove promesa del “violí jazz” Èlia Bastida amb el Joan Chamorro Trio portaran “The màgic sound of the violin”. El dia 28 de novembre, amb Dream Big Band, el seu director Vicens Martí, la veu de Gemma Abrié i la seva posada en escena de “Els Fruits Saborosos” es sumaran als actes de commemoració de l’Any Carner. I es clourà el festival el dia 12 de desembre de la mà de dos dels músics actuals més potents de l’escena musical europea: Chicuelo & Marco Mezquida amb la presentació del seu nou disc “No hay dos sin tres”.

Tots el concerts tindran lloc a les 22:00h al Casal del Bruc, respectant les mesures de seguretat. Les entrades, a un preu d’entre 10 i 12€, es poden adquirir a través del web elbruc-cultura.cat, a l’estanc del Bruc o a la taquilla del teatre abans de cada concert.

Dins dels actes de commemoració de l’Any Carner, també hi haurà ocasió d’escoltar a l’historiador de la literatura Ramon Pinyol parlant de Carner i altres escriptors dels quals aquest any es celebren aniversaris. La conferència amb el títol de Jaquetti, Carner, Perucho i De Riquer: Uns altres afectats per la pandèmia serà el dia 27 de novembre a les 20:00 a Can Casas.

 

Tags: