Festival GONG de noves sonoritats #COLLBATÓ – Dies: 27 i 28 de juliol

🗓 Dies: 27 i 28 de juliol
📍Lloc: Coves de Montserrat

Entrades: www.gong.cat.
Organitza: DOM d’Iniciatives Culturals de Collbató

 

🗓 Dissabte 27 de juliol


⏰21h Horitzons esfèrics amb Josep Manel Vega, 📍a les Coves.

És un viatge musical a través del seu darrer treball Improvisant pel món. Ens trasllada a paratges on l’harmonia esdevé imatge sonora d’un estat de pau, de fusió amb el paisatge, de transmutació de l’espai en energia, tal com passa dins les coves.

Això succeeix gràcies a les amples ressonàncies de la guitarra de Josep Manel Vega i els delicats batecs de la percussió d’Ernest Martínez, que ens impregnen amb panoràmiques del nostre espai i el nostre ésser.


⏰23h Ora Pro Nobis amb Tarta Relena, 📍a la terrassa del Gong.

Tarta Relena és un original duo de veus que canta a capella, és a dir, sense acompanyament d’instruments. Està format per Marta Torrella i Helena Ros.

Ora pro nobis és el primer treball d’aquesta formació, un recull de cants i harmonies de les illes del Mediterrani que ens passeja per Creta, Grècia, Còrsega, Menorca, Mallorca… del qual la nostra terrassa del Festival Gong esdevindrà receptacle.

🗓 Diumenge 28 de juliol

⏰21h Ningun amb Iris Azquinezer i Ravid Goldshmidt, 📍a les Coves.

Nigun és un maridatge musical entre un instrument clàssic com el violoncel i un instrument modern com el handpan. Una mescla de metall i corda, una mixtura de melodia i ritme amb el qual Iris i Ravid, dos intèrprets de destacada trajectòria, posaran en ressonància la sala de la Catedral de les coves i a nosaltres a l’interior de la muntanya de Montserrat.

⏰23h Ma amb Carmen Nalini, 📍a la terrassa del Gong.

Carmen Nalini és una de les millors cantants de mantres del nostre país, especialitat que interpreta amb una gran veu, transmetent una gran dosi d’energia a qui l’escolta.

Els seus orígens estan vinculats al jazz i al teatre musical, va ser protagonista de musicals tan coneguts com Mar i Cel o Flor de nit. Però la seva vocació va aparèixer quan el ioga va entrar a la seva vida. Des de llavors s’hi ha dedicat tant en la vessant docent (regenta una escola de ioga a Granollers) com amb el cant de mantres. Ha dut a terme diversos enregistraments com Mantras (2009) i Cierro los ojos l’any 2013.