Gent creativa, es busca!

Es posa en marxa la campanya de recerca de creatius i creatives a l’Anoia del Consell Comarcal amb el suport de la Diputació de Barcelona.

Aquest mes d’agost El Bruc participa en la campanya de recerca de creatius i creatives del Consell Comarcal de l’Anoia que té el suport de la Diputació de Barcelona. Amb aquesta campanya es vol visibilitzar el sector creatiu de l’Anoia, un dels sectors potencialment més afectats per la crisi de la COVID-19. L’objectiu d’aquesta campanya és identificar, conèixer i ajudar a impulsar les idees, el negoci i crear sinergies amb altres creadors i creadores de la comarca.

Per tot això, si vius o treballes a l’Anoia, et dediques a l’artesania o al disseny, crees productes o serveis únics, utilitzes processos artesanals en les teves creacions, produeixes de manera ètica i sostenible omple el següent formulari (clica aquí).

Aquesta campanya comarcal està vinculada amb el projete d’Anoia en transició – Artesania Anoia de quatre municipis anoiencs (El Bruc, Sant Martí de Tous, la Llacuna i Copons) que té com a objectiu dinamitzar els comerços del poble i revitalitzar els espais comercials.

Aquest projecte més local es troba en fase de detecció d’emprenedors, d’espais disponibles i de definició d’una estratègia de dinamització basada en els potencials del nostre poble i en el treball cooperació i complementarietat amb aquests tres pobles de la comarca de l’Anoia.

Inscriu-te i forma’n part!

Tags: