Gent gran

El passat diumenge 17 d’octubre, Castellví de Rosanes va homenatjar els veïns i veïnes de més edat del municipi en el marc dels actes de la Setmana de la gent gran 2021. L’homenatge va servir per reconèixer els veïns i veïnes més grans de Castellví que no havien rebut aquesta distinció en anys precedents. Es van lliurar tant els reconeixements del 2021 com els del 2020, que per motiu de les mesures de prevenció de la COVID-19 no s’havien pogut entregar públicament.

L’acte d’homenatge va tenir una prèvia amb l’espectacle “Com nos tornem…”, programat amb el suport del Bibliobús La Mola de la Diputació de

Posteriorment a l’espectacle va tenir lloc el lliurament de distincions a les persones homenatjades, de la ma de l’alcalde, Adrià Camino, i de la regidora de Gent gran, Teresa Mínguez. Les distincions del 2021 han estat per a Maria Teresa Forn Farré, Juan Guardeño Urbano i Amparo Requena Fayos. Les distincions del 2020 van correspondre a Ramon Mariejes Calvet i Rosa Llop Vallès. La tercera homenatjada del 2020 va ser Dolors Quintela Tutusaus, a qui es va fer arribar ara fa uns mesos l’obsequi a casa seva.