Gisela al Canal Taronja

L’anoienca que va anar als Oscars, Gisela Lladó, és la protagonista del cinquè episodi d’Univers Anoia de Canal taronja de televisió. La cantant es convertirà en la guia turística del seu municipi: El Bruc. Tot i néixer a Barcelona, la família sempre va estiuejar als peus de Montserrat i amb 15 anys es van instal·lar definitivament al poble. Acompanyada del periodista Sergi Lladó, la Gisela ens descobrirà la Ruta de les Batalles relacionada amb la història del Timbaler, ens portarà al millor mirador del massís ubicat al centre del poble i a l’Església de Santa Maria tot passejant pel nucli antic.

El programa també veurà sortir el sol des de la Roca Foradada, un dels punts més turístics del municipi sobretot des dels confinaments. A més, l’escalada serà l’altra protagonista del programa. L’escalador bruquetà Eloi Callado ens guiarà fins la Cova de l’Arcada on practicarem aquest esport que tant predomina al municipi.

L’estrena serà avui dijous 8 de juliol a les 22 hores per la televisió local o a través de www.canaltaronja.cat/anoia. L’espai es podrà recuperar la mateixa nit a través del web i de l’Instagram de Canal taronja.

Tags: