Help!

L’Ajuntament de Martorell se suma a les reivindicacions de les entitats municipalistes de Catalunya i de tot Espanya que reclamen que els fons europeus de reconstrucció arribin directament als municipis, sense passar per l’Estat o les autonomies. Va ser a a través d’una moció presentada per Junts per Martorell, a la que es va adherir el PSC. L’acord es va aprovar per unanimitat en el Ple Municipal de novembre.

El text té com a objectiu sumar-se a la reivindicació de l’Associació Catalana de Municipis i la Federació de Municipis de Catalunya, a nivell autonòmic, i de la Federación de Municipios y Provincias a nivell estatal. Un clam per a que siguin els ajuntaments els ens que, directament, rebin i administrin un seguit de fons europeus de suport davant la crisi generada per la pandèmia de la COVID-19.

“Volem que aquestes partides vagin directament als ajuntaments, perquè a Martorell i al conjunt del municipalisme hem demostrat que les ajudes que podem prestar a la petita i mitjana empresa són més ràpides i senzilles que no pas les que surten dels diferents governs, siguin el Gobierno de España o la Generalitat de Catalunya”, exposava durant la sessió l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

Tags: