I la guanyadora és…

El passat mes de desembre, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat va posar en marxa la campanya de promoció turística És Nadal al Baix Llobregat, per donar a conèixer  les principals activitats i propostes nadalenques per gaudir de la comarca.

El web esnadal.cat, va compartir la il·lusió del Nadal, adaptant-se a les recomanacions per seguretat sanitària, i va convidar als usuaris i usuàries a participar al sorteig d’un lot amb productes de proximitat i una escapada de cap de setmana al Baix Llobregat per a dues persones.

D’entre més de 1.000 participacions, i d’acord amb el sorteig celebrat el passat 7 de gener de 2020, la persona guanyadora del premi d’aquesta edició és la Sra. Esther Fernández Cuadra del municipi del Papiol.

La guanyadora gaudirà d’un lot de productes del Baix Llobregat de la botiga solidària de la Fundació Portolà de Sant Coloma de Cervelló, amb la col·laboració del conjunt d’empreses que formen part de la Xarxa de Productes de la Terra, projecte que impulsa el Consell Comarcal del Baix Llobregat.

I d’una experiència turística per la comarca: una nit a l’Hotel Double Tree by Hilton Barcelona Golf de Sant Esteve Sesrovires, un àpat al restaurant Marimorena de Sant Boi de Llobregat, una activitat amb la Fundació SIGEA de Viladecans, circuits a Catalunya en Miniatura de Torrelles de Llobregat i una visita a la Cripta Gaudí de la Colònia Güell a Santa Coloma de Cervelló.

 

Per a més informació: 

www.turismebaixllobregat.com

Tags: