Infància

L’Ajuntament està treballant en la programació d’una àmplia oferta cultural per les famílies i els seus infants, adaptada a la situació sanitària actual, amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19. La regidora d’Infància, Giulia Mirto, ha destacat “des de la Regidoria d’Infància de l’Ajuntament d’Abrera reprenem les actuacions culturals i musicals que anem fent durant tot l’any, espectacles adreçats a la nostra infància i a les seves famílies amb la finalitat que gaudiu conjuntament de temps de qualitat en família. Us convidem que seguiu atents i atentes a la programació per a saber sobre els propers actes i programes que estem desenvolupant perquè en gaudiu aquesta tardor”.

Amb motiu del Dia Internacional de la Nena, el passat dissabte 16 d’octubre la Casa de Cultura va acollir l’espectacle familiar “Amb ulls de nena” de la Companyia Sifó, adreçat a nenes i nens a partir de 3 anys i les seves famílies.

Ser nena no és fàcil. L’any 2011 l’Assemblea General de les Nacions Unides va establir l’11 d’octubre com el Dia Internacional de la Nena  amb l’objectiu de crear consciència de la situació de les nenes arreu del món i reivindicar els seus drets. Arreu s’organitzen actes per donar a conèixer la doble discriminació que pateixen milions de nenes de tot el món per motius de gènere i edat.