Jana, al Barça!

L’esportista sesrovirenca Jana Fernández acaba de signar el seu primer contracte professional com a futbolista i ho ha fet amb el FC Barcelona. La sesrovirenca s’ha mostrat molt contenta per aquest nou pas en la seva carrera esportiva.  La futbolista també ha rebut les felicitacions del club on es va iniciar en el futbol,  el FC Sant  Esteve.

A través de les xarxes socials la futbolista de Sant Esteve Sesrovires s’ha mostrat molt satisfeta per haver signat el contracte amb el Barça. “Els somnis es fan realitat”, ha afirmat des del seu compte de Twitter.

També a través de les xarxes socials ha rebut les felicitacions del club on per primer cop va començar a jugar al futbol.  En un post a Facebook, el FC Sant Esteve li desitja “una llarga vida esportiva al mon del futbol femení professional”.

Del FC Sant Esteve va passar al FC Barcelona, on va continuar la seva formació jugant en les categories inferiors fins a debutar en el primer equip amb només 16 anys i 9 mesos.

A més de jugar amb el Barça, Jana Fernández és una jugadora destacada de la selecció espanyola, amb la que va conquerir el Campionat d’Europa sub-17.

A Sant Esteve, Jana Fernández ha rebut diverses mostres de reconeixement  al llarg de la seva trajectòria. L’any 2018 va rebre el premi de Millor Esportista sesrovirenca i l’any 2019 va ser la pregonera de la Festa Major.  Tot i ser una esportista d’elit, la Jana manté els lligams amb el seu club d’origen i en més d’una ocasió ha visitat el FC Sant Esteve, com ara per a la recollida de joguines que el club sesrovirenc organitza cada Nadal.