Joves, a peu de carrer

Davant les noves mesures preventives motivades per la COVID-19, que obliguen a tancar equipaments cívics i serveis de lleure infantil i juvenil, el servei de joventut del Bruc posa en marxa la iniciativa “A peu de carrer!”, per parlar amb els i les joves i conscienciar-los sobre la importància de les mesures de seguretat. Aquesta acció s’emmarca dins la Taula Comarcal de Joventut i s’aplica a altres municipis de la Comarca.

Des d’una mirada no alliçonadora que té en compte les necessitats dels propis joves, l’equip municipal vol entaular converses a peu de carrer per sensibilitzar sobre la importància del compliment de les mesures sanitàries, detectar aquells casos de vulnerabilitat en què, pel nou context, alguns joves es troben immersos, així com també oferir un espai d’acompanyament i escolta activa davant la realitat actual.

Precisament, els últims mesos s’han incrementat el nombre d’atencions vinculades a la salut emocional dels joves de la comarca i, des del servei de joventut, no es vol perdre l’oportunitat d’estar al costat dels joves en aquests moments complexos.

A més, aquests mesos s’han amplificat les campanyes de difusió que l’equip de joventut duu a terme a les seves xarxes socials, amb campanyes de caràcter nacional com #SomMaskers o #AnoiaMaskers, animant els i les joves a compartir imatges pròpies on reivindiquen l’ús i el compliment de les mesures de seguretat establertes.

 

Tags: