La Màgia del Nadal al Baix Llobregat

Un any diferent, un cap d’any especial, un Nadal “adaptat” i més segur però amb la mateixa il·lusió i màgia de sempre. Només és qüestió d’adaptar-se als nous escenaris i gaudir-los d’igual manera.

Per això, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat un any més, ha posat en marxa la seva Campanya de Nadal amb un nou web esnadal.cat que recull les principals activitats i propostes nadalenques que es celebren durant aquests dies de desembre. En aquesta campanya podràs trobar totes les activitats de Nadal al Baix Llobregat, però també podràs participar del sorteig d’un lot amb productes de proximitat i una escapada de cap de setmana al Baix Llobregat per a dues persones.

Des del Consorci de Turisme del Baix Llobregat volen compartir la il·lusió del Nadal tot adaptant-se a les recomanacions per seguretat sanitària i dins dels protocols establerts per la prevenció de la Covid-19. En aquest sentit, s’han potenciat les activitats en família i a l’aire lliure com per exemple diferents visites guiades a llocs naturals emblemàtics de la comarca com la pineda de Can Camins i els espais naturals del Riu, visites a les Coves de Collbató, la Colònia Sedo a Esparreguera i Catalunya en miniatura, l’espectacle “Per Nadal, festa total” a Collbató, activitats com un capvespre de pagès a Viladecans, un passeig en trenet al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat, i actuacions com la nit amb el mag Lari a la Passió d’Esparreguera, propostes per celebrar una festa de Nadal unifamiliar, tallers d’art i de cuina, el Pare Noel a domicili, i referents del Nadal al Baix Llobregat com la Fira Avícola de la Raça Prat i la Fira de la Puríssima de Sant Boi de Llobregat, que aquest any s’han readaptat a un escenari virtual amb activitats i propostes durant el mes de desembre.

Per la seva part, la gastronomia també hi forma part d’aquesta campanya de Nadal. Al web esnadal.cat s’inclouen els restaurants del Baix Llobregat que ofereixen servei delivery i take away, i els menús especials que han preparat els restaurants del col·lectiu Els Sabors de l’Horta del Baix Llobregat amb productes de proximitat cultivats al Parc Agrari del Baix Llobregat.

Nadal diferent, però amb tot un seguit de propostes culturals molt interessants per a gaudir-les en família i de la millor manera! Bones festes!

Per a més informació:

Consorci de Turisme del Baix Llobregat

turisme@elbaixllobregat.cat

www.esnadal.cat