La Passió d’Esparreguera

La Passió d’Esparreguera

Dates de les representacions:
Març: dies 4, 10*, 18, 24* i 30

Abril: dies 8,15, 22 i 28*

Maig: dia 1


Horaris de representació:
Primera Part: matí de 10.30 a 13h

Segona Part: tarda de 15.30 a 18h

*Horari especial on es farà una única sessió de 17 a 22h

 

Tarifes:
Entrada general: 22€

Descomptes per a majors de 65 anys, menors de 18 anys, preus especials per a grups de més de 20 persones, per a famílies i grups reduïts.

Compra d’entrades:
De dilluns a divendres, de 18 a 20h, a les taquilles del teatre. Tel. 93 777 15 87.
Les 24 hores a través de Ticketea www.ticketea.com.
El proper 4 de març s’estrena la temporada 2018 de l’espectacle de La Passió d’Esparreguera.

L’equip de direcció, format per Vicky Alvelo, Gerard Bidegain, Olivier Grau, Oriol Martínez, Marc Matalonga i  Carles Reynés, repteix, per  segon  any  consecutiu,  al  capdavant  de l’espectacle, i s’amplia amb la incorporació de Núria Valldeperas, a l’ajudantia i Lluc López davant del “Quadre dels nens”. El projecte de direcció té l’objectiu de consolidar les modificacions del 2017 i avançar cap a la consecució de fites més profundes, amb una mirada cap al futur d’aquesta tradició que ha portat el nom d’Esparreguera arreu.

Aquesta és una temporada important en l’àmbit d’actors, perquè hi ha renovació en bona part dels personatges, com és el cas del mateix Jesús, que assumirà l’actor Edmon Reynés, en substitució de Manel  Llopart, que  ha  defensat  aquest  paper  central  durant  disset temporades. També serà la primera temporada d’Oriol Plans en solitari al capdavant de la direcció musical de l’espectacle, en substitució del director sortint Juan Jurado.