La Passió d’Olesa de Montserrat

La Passió d’Olesa de Montserrat

 

Dates de les representacions:
Març: dies 4, 11, 18 i 30 al matí; i dia 24 a la tarda
Abril: dies 8 i 22 al matí; i dia 14 a la tarda
Maig: dia 1 al matí

Horari:
Horari matí: de 10:15 a 14h.
Horari tarda: de 17:30 a 21:15h.

Tarifes:

Entrada general: 21€
Majors de 65 anys: 16€
Nens de 7 a 13 anys: 6€
Nens menors de 7 anys i socis del Club Súper3: gratuït

Compra d’entrades:
A la secretaria de La Passió: C/ Anselm Clavé 109. Telèfon 93 778 10 09. Horari: matí d’11 a 13 h, tarda de 17 a 21 h / info@lapassio.cat
A través del Ticketea: www.ticketea.com i  902 044 226.
A partir d’una hora abans de cada representació a les taquilles del teatre.

 

La Passió d’Olesa de Montserrat aixecarà el teló el pròxim 4 de març i ho farà havent consolidat els canvis introduïts en l’espectacle els darrers anys, especialment enfocats a incrementar el ritme de la representació i a l’ús de tècniques de vídeo mapping. Alhora, també es consolida la presència de més dones en papers principals arran de la reformulació d’escenes feta les darreres temporades. A banda, i com és habitual, enguany també hi haurà algunes estrenes actorals en el repartiment, que s’aniran fent efectives a mesura que avancin les representacions.

Aquesta serà la quarta temporada de l’equip directiu actual, format per l’Ignasi Campmany com a director de l’espectacle, l’Oriol Garrido també a la part artística, el Llorenç Segura com a responsable de la part tècnica, i l’Esther Vela en la coordinació.

La Passió d’Olesa de Montserrat està subtitulada en castellà i anglès en totes les representacions.

Per als espectadors que ho desitgin, s’ofereix la possibilitat de completar la jornada gaudint d’una visita guiada i gratuïta per l’interior del teatre un cop acabada la representació. Aquesta activitat es pot sol·licitar el mateix dia o bé en el moment de fer la reserva d’entrades.

I per als espectadors que vulguin gaudir del dia sense haver de preocupar-se per res, hi ha l’opció de packs d’entrada i menú (sopar o dinar, segons el cas), que aquest any amplia l’oferta amb un nou establiment.