La Passió, fins al 2 de maig

La Passió d’Olesa de Montserrat segueix en temporada en l’àmbit digital. Fins al proper 2 de maig, l’espectacle del 2021 es pot veure novament per Internet en qualsevol horari a través de la plataforma Scenikus. La representació que s’ofereix en l’streaming a demanda és una de les que s’han dut a terme al llarg de la temporada.

Després de cloure les representacions previstes per la temporada 2021, que es van poder gaudir tant des del teatre com des de casa en directe a través d’Internet, La Passió d’Olesa prolonga la temporada ‘online’ oferint la possibilitat de veure l’espectacle des de qualsevol indret del món i sense restricció horària, a diferència de les emissions en directe que es van fer els dies de representació, que només es van poder veure simultàniament a l’espectacle al teatre.
El visionat per Internet de La Passió d’Olesa 2021 permet gaudir d’una realització a quatre càmeres que acosten l’espectador a peu d’escenari amb primers plans per captar tota l’emotivitat i intensitat d’actors i actrius, i alhora amb plans generals per mostrar la grandesa de les escenes més corals.

L’espectacle és en català i s’acompanya de subtítols en castellà i anglès. La versió de La Passió d’Olesa 2021 té una durada d’1h 15’ i sense entreactes. Les escenes multitudinàries de temporades anteriors no hi són presents, però s’ha adaptat la dramatúrgia per concentrar en l’espectacle els quadres més significatius i emotius, envoltats d’una posada en escena també renovada. Els avanços tècnics que es van incorporar el 2020 al teatre –i que no es van poder estrenar pel confinament- aporten una major expressivitat tant pel que fa al so com als efectes de llum. Tots els actors i actrius van microfonats per gaudir d’un so de màxima qualitat.

L’accés a l’emissió en streaming a demanda es pot fer a través del web de La Passió d’Olesa de Montserrat o bé a través de la plataforma Scenikus, i preu del visionat és de 7,99 euros

La Passió d’Olesa 2021 online