LA PORTALS 2018

COLLBATÓ
Dies: 7 i 8 d’abril

Més informació i inscripcions: www.laportals.cat

Organitza: Club Esportiu Lataca

La Portals és l’esdeveniment de referència a la muntanya sagrada de Catalunya, la muntanya de Montserrat, un cap de setmana de btt per a esportistes d’elit, populars i per a les famílies, que enguany ret homenatge al ciclista Albert Balcells.

 

El dissabte 7 d’abril tindrà lloc La Portals Solidària

una pedalada pels més joves i per a tots aquells que vulguin estar presents a La Portals, però sense l’exigència de La Portals Btt. El recorregut tindrà una distància de 15 quilòmetres. La Portals Solidària té un valor afegit i és que 1€ de l’import de la inscripció es destinarà a l’associació Asdent.

 

I el diumenge 8 d’abril, se celebrarà La Portals Btt

una pedalada no competitiva que recorre els Portals d’entrada a la muntanya de Montserrat (Collbató, El Bruc, Marganell i Monistrol de Montserrat), Castellbell i el Vilar, Esparreguera i Olesa de Montserrat i gaudeix d’un recorregut espectacular, des d’un punt de vista esportiu, turístic, cultural i saludable. Serà la 9a edició d’una pedalada tècnicament molt assequible, no hi ha trialeres i el 90% del recorregut passa per pistes i camins. De tota manera, s’ha de tenir en compte que s’ha de pedalar 55 quilòmetres i superar un desnivell positiu de 1.400 metres.

 

 

Un gran esdeveniment esportiu que reunirà al territori més de 4.000 persones entre participants, famílies, voluntaris, col·laboradors, mitjans de comunicació…