La Xarxa Martorell obre la temporada

La Xarxa Martorell, d’espectacle Infantil i Juvenil, inicia aquest octubre la temporada d’arts escèniques per als més petits i les seves famílies. L’entitat ha programat dos espectacles, previstos pels dies 25 d’octubre i 8 de novembre i ofereix un abonament conjunt al preu de 6 euros. Per garantir al màxim la seguretat, les representacions es duran a terme a la Nau 2 de Ca n’Oliveres.

La primera proposta, el diumenge 25 d’octubre (12.00h), es titula Que bèstia! i va a càrrec del conegut pallasso Tortell Poltrona. “És un espectacle de pallassos clàssic, amb situacions absurdes, els gags de sempre i personatges fantàstics per a fer-nos un fart de riure”, apunta la responsable de difusió d’espectacles de La Xarxa, Anna Porta.

La segona és El llop ferotge de la Companyia del Príncep Totilau, el diumenge 8 de novembre (12.00h). “Una proposta de titelles on el llop ferotge ha estat caçat. Després d’haver-se menjat la caputxeta, l’àvia, sis cabretes i gairebé tres porquets, ha d’enfrontar-se a un judici popular”, avança Anna Porta.

Les entrades per veure ‘Que bèstia!’ tenen un preu de venda anticipada de 5 euros per al públic general i de 4 per a menors de 25 anys, majors de 65 i pensionistes, amb possibilitat d’adquirir entrada a la taquilla el mateix dia de l’espectacle. En el cas d’El llop ferotge’, el preu és de 6 euros -sense venda a taquilla-. Les entrades es poden adquirir a entrades.martorell.cat. A més, s’ofereix un abonament conjunt per als dos espectacles, al preu de 6 euros per persona, que també es pot adquirir a entrades.martorell.cat.


Porta recomana a tothom qui n’estigui interessat que s’apunti al butlletí electrònic de La Xarxa, al web, per rebre informació de tots els espectacles i abonaments i altres activitats.

González: “Ca n’Oliveres és òptim per fer aquests espectacles”

L’Ajuntament de Martorell ha cedit la Nau 2 de Ca n’Oliveres a l’entitat per a acollir les dues obres, ja que l’espai garanteix l’aplicació de totes les mesures de seguretat i sanitàries. Per al regidor de Cultura, Museus i Patrimoni Històric de l’Ajuntament, Andreu González, “és òptim per a espectacles de La Xarxa. Ara mateix ja fa massa fred per a fer segons quins espectacles a l’exterior, i El Progrés no pot ser alternativa, ja que està en obres” i afegeix que “la Nau 2 ens permet, malgrat les restriccions de distanciament i capacitat al 50%, complir amb les mesures que marca la situació actual de pandèmia”.

Com és habitual, els espectacles oferts per La Xarxa Martorell van dirigits a nenes i nenes d’entre 3 i 8 anys i les seves famílies, en un cicle que porta companyies professionals i espectacles -de teatre, circ, titelles, contes, música i altres arts escèniques- seleccionats per la seva qualitat en continguts i valors.
Tags: