Llach per Youtube

L’Ajuntament de Martorell i la Biblioteca han programat aquest novembre dues presentacions de llibres en línia al Canal YouTube municipal, amb la presència dels dos autors en directe. Es tracta d’Escac al destí, la darrera novel·la de Lluís Llach, prevista per al dia 13 de novembre a les 18.30h. El dia 24 serà el torn de Paraula de jueu, de Martí Gironell, a la mateixa hora.

Escac al destí (Editorial Univers) escrita pel popular cantautor i escriptor de Verges, és un thriller ambientat en l’època medieval que arrossega el lector cap a un passat ple d’intrigues pel poder. La trama s’inicia amb el descobriment d’un cadàver, que pot fer trontollar la dinastia del regne de Magens. El jove prevere Orenç serà l’encarregat d’investigar el crim.

La periodista martorellenca Míriam Riera serà la presentadora de l’autor i la novel·la que segons la tècnica de la Biblioteca Josefina Canals “és una obra de misteri molt divertida, amb un protagonista a cavall dels dos poders de l’època: el legislatiu i l’església”.

Tags: