Lliurament de trofeus

La Sala Municipal va acollir aquest passat diumenge 28 de juny, un acte ben emotiu: l’entrega dels trofeus de Campions de Lliga de 3a Divisió a l’equip Benjamí D de futbol de l’Agrupació Esportiva Abrera. L’alcalde Jesús Naharro i el regidor d’Esports, Jordi Moreno, van lliurar els trofeus i una samarreta commemorativa als integrants de l’equip i els seus entrenadors, Alfonso García i Ismael Ruiz.
L’alcalde i el regidor van felicitar l’equip per la fita esportiva i van posar en relleu els valors de la pràctica esportiva, com el treball en equip i la companyonia, ja que l’A.E. Abrera ha format una “gran família”.

També els entrenadors es van mostrar orgullosos perquè, a banda de l’èxit esportiu, el Benjamí D “ha millorat la seva actitud, comportament, companyonia, i ha format un gran equip“, que juntament amb les famílies “fa pinya” en tot moment.

Els i les assistents a l’acte també van gaudir d’un vídeo amb l’equip en acció durant la temporada. Les famílies van seguir emocionades l’entrega de trofeus amb forts aplaudiments des del pati de butaques de la Sala Municipal, L’activitat va finalitzar amb una foto d’equip commemorativa.

L’entitat abrerenca de futbol camp ens han facilitat també la relació dels equips guanyadors aquesta temporada 2019-2020: Cadet ABenjamí D i Prebenjamí A.

Per a més informació sobre l’entitat, consulteu les xarxes socials de l’AE Abrera (Facebook A.E.Abrera, a Twitter @ae_abrera i a Instagram @ae_abrera).

Tags: