“Locatis pel món”, 5 anys al voltant de la Terra

Locatis pel món

Per una banda, la Cristina, 39 anys, de Sabadell i administrativa, i per l’altra, en Marc, 43 anys, nascut a Sant Esteve Sesrovires que treballava a un bar musical en Barcelona. Ara, després de 5 anys voltant per tot el món i amb molt pocs diners, son més coneguts com a “Locatis pel món”.

Al principi diuen que és car viatjar, però que de seguida, amb recomanacions d’altres viatgers i trucs, van trobar alternatives barates per seguir fent camí.

La pandèmia els va enganxar al Carib, però estaven acampats a la platja, per tant, sense gaire contacte amb ningú i fora de risc. Porten una tenda de campanya i dormen on sigui, cada dia és una aventura.

Es mouen en avió, vaixell, tren, autobús, autoestop i “barco-stop”, una modalitat que posen en marxa parlant amb capitans que necessitin ajuda a bord: l’intercanvi a canvi del transport és fer feines necessàries al vaixell. “Sempre tot han estat experiències bones”, asseguren.

“Ha estat la millor experiència de la meva vida”, assegura la Cristina, qui explica que el més difícil és fer el primer pas, decidir-te a viatjar així, i després ja tot és costa avall.

Actualment estan en Sant Esteve on el Marc es recupera de diverses lesions després de ser atropellat per un cotxe quan anava en bici. Durant el seu particular confinament van escriure un llibre “Ànimes viatgeres: la història de dos viatgers” que es pot aconseguir per 20 euros (10 euros en e-book). Ara es preparen per fer el camí de Sant Jaume en bicicleta i voltar per Portugal.

 

Tags: