Mapa

Els restaurants, bars i establiments comercials de Martorell comencen a aixecar la persiana durant aquestes fases de desconfinament per donar vida al nostre poble i oferir els millors productes i serveis. L’Ajuntament, a través de la Regidoria de Promoció Econòmica i Comerç, ha elaborat un mapa virtual amb la restauració i el petit comerç que es troba obert durant el confinament al municipi, amb tota la informació actualitzada de cadascun d’ells.

Amb aquesta iniciativa, es vol informar de manera àgil al veïnat d’on es pot abastir i, alhora, contribuir a reforçar la visibilitat dels establiments que segueixen obrint cada dia per garantir l’aprovisionament i el servei a la ciutadania, tot i les dificultats.

En aquest mapa virtual ‘Restauració i Comerç de Martorell COVID-19’ es pot consultar informació actualitzada dels diferents restaurants, bars i establiments comercials de Martorell que queden més a prop de casa i tota la seva informació d’interès.

Els establiments apareixen geolocalitzats en el mapa perquè sigui més fàcil ubicar-los i fer la recerca per barris. També presenta un directori general on els establiments es poden filtrar i seleccionar per activitat. Cada comerç o servei compta amb una fitxa on apareix la seva adreça, horaris especials i telèfon, a més d’informació pràctica: repartiment a domicili, recollides programades, comandes online, per telèfon o WhatsApp, o si només atenen amb cita prèvia.