Mascaretes

L’Ajuntament de Castellví de Rosanes lliurarà a finals d’aquesta setmana una mascareta higiènica de roba a cadascun dels veïns i veïnes empadronats/ades al municipi per tal que les puguin fer servir quan hagin de sortir de casa. Aquesta mascareta higiènica és complementària a les mesures de distanciament respecte d’altres persones i al rentat periòdic de mans amb solucions hidroalcohòliques o aigua i sabó, que són elements imprescindible de protecció.

Aquesta iniciativa de l’Ajuntament castellvinenc ha estat possible gràcies a la col·laboració de voluntariat. Per una banda, el consistori ha comprat la tela i les gomes per confeccionar mascaretes per als veïns i veïnes que consten al padró municipal (aproximadament 1.900 persones). De l’altra, el treball de confecció de mascaretes ha estat a càrrec de voluntàries locals que tenen coneixements de costura. A totes elles, l’Ajuntament vol agrair-los l’esforç i les hores de feina dedicades a confeccionar les mascaretes, tant per a persones adultes com de mida infantil, que es repartiran entre el veïnat.

Les unitats confeccionades de mascaretes higièniques de roba (una mica més de 2.000) són prou per abastar tota la població que està empadronada a Castellví de Rosanes. Si alguna família està confinada al municipi però no consta al padró municipal, pot adreçar-se a l’Ajuntament per telèfon (93 775 1942) o correu electrònic (info@castellviderosanes.cat) per indicar en quin domicili està i quantes persones hi ha, per tal que se’ls pugui fer arribar mascaretes higièniques. En aquest cas de persones no empadronades, el lliurament serà obert fins a exhaurir les existències totals de mascaretes de roba.