Més ajudes a Collbató

L’Ajuntament ha establert una línia d’ajuts a la contractació i a la nova implantació d’activitats comercials a Collbató. La sol·licitud es pot presentar fins al 22 de novembre.

S’hi poden acollir les persones físiques i jurídiques amb una facturació anual no superior als 300.000 euros, amb seu social a Collbató i que hagin hagut de tancar l’establiment o reduir l’activitat per la COVID-19.

Pel que fa als ajuts a la contractació, aquesta s’ha hagut de fer entre el 14 de març i el 31 de desembre de 2020 i amb una durada mínima de 3 mesos.

Amb aquest ajut l’Ajuntament vol fomentar la contractació de persones treballadores al municipi, amb la intenció de reduir els efectes en ocupació produïts per la pandèmia de COVID-19 i per impulsar noves activitats econòmiques per reforçar l’economia local.

L’import previst dels ajuts és de 400 euros per l’inici de nova activitat econòmica i de 150 euros per cada nou contracte, amb un màxim de dos contractes per empresa. El pressupost total per a aquesta línia d’ajuts és de 6.000 euros.

La sol·licitud s’ha de presentar telemàticament si es tracta de persones jurídiques o via telemàtica o presencialment, en el registre general de l’Ajuntament, en el cas de persones físiques. El termini per presentar les sol·licituds finalitza el 22 de novembre. Pots consultar les bases de la convocatòria en el document adjunt.

Informació relacionada

Tags: