Millor aparador

El premi al Millor aparador, dotat de 300 euros i publicitat a Ràdio Abrera, ha estat per Floristeria Nacho Flores. El Premi especial al millor aparador en la modalitat de reciclatge, premiat amb 200 euros i publicitat a Ràdio Abrera, per la Farmàcia El Passeig. I el Premi popular, dotat de publicitat a Ràdio Abrera, pel Centre de Meditacions i Teràpies Iris. La guanyadora del sorteig del lot de vals de compra ha estat Raquel Soler. 

Els establiments guanyadors col·locaran un distintiu als seus respectius aparadors on es reconeixeran els guardons. Enguany, 33 establiments comercials d’Abrera han participat al 10è Concurs d’Aparadors Nadalencs que organitzen des de l’Ajuntament, amb l’objectiu de promoure i dinamitzar el comerç local, fent que el Nadal sigui una festa als carrers i establiments del municipi. Els aparadors participants han estat identificats amb un distintiu i l’alcalde, Jesús Naharro, i la regidora de Promoció Econòmica, Guadalupe Marcos, van visitar els establiments participants per veure els aparadors i agrair la participació en el concurs.

Els establiments que han participat aquest any al concurs nadalenc són els següents:  Agronaturandia, Alean. Arrifi Serveis, Bambi, Bar restaurant la Bruixa, Carpinteria F. Aguilera, Centre Iris, Diamond Dogs, Dog & Family, El cangur, Estudi Foto Art, Farmàcia Gaudí, Farmàcia Passeig, Farmàcia Pujol, Farmàcia Rocamora, Floristeria Nacho Flores, Forn Rebato, Forn Cabrianes, Imagine, L’Assortidet Dolç, La tapa de Lucifer, Mariola Moda Intima, Mascotes King, Moda Rosa, Occhiali Òptics, Óptica Pujol, Pamen Perruqueria, Papeleria El Tiki, Pastisseria Duch, Perruqueria Bogue, Sandra Joiers, Vista Óptica i Xarcuteria El Petit Racó.