Millores

L’Ajuntament de Martorell ha finalitzat les obres de millora dels accessos als polígons de La Torre, Solvay i Can Cases-Can Sunyol. El cost total del projecte ha estat de 957.012,75 euros, dels quals 675.000,00 euros han estat aportats per la Diputació (70,53%) en el marc de la segona fase del Pla de Modernització de Polígons d’Activitat Econòmica.

Les actuacions als tres polígons martorellencs han consistit la instal·lació de 51 nous punts de llum i la substitució de 110 llumeneres per led, la posada en marxa de 425 metres lineals de carril bici, la jerarquització de l’espai viari, asfaltat de calçades i voreres (16.780 m2), una desena de passos de vianants, 114 places noves places d’aparcament, tres rotondes d’accés, senyalització viària i tres punts de recàrrega de vehicles elèctrics.

Les obres executades han permès assolir millores sensibles en la mobilitat, reordenant el front viari d’accés als mateixos i reduint-ne sensiblement els col·lapses circulatoris i la sinistralitat. Igualment, els punts de recàrrega de vehicles elèctrics representen un avenç notable vers la reducció de l’impacte ambiental de les activitats econòmiques i la sostenibilitat. Aquestes millores tindran impacte a les 149 empreses dels polígons, que ocupen un total de 2.417 treballadors.

Tags: