Molí Fariner

El Punt d’Atenció a l’Emprenedor (PAE) del Molí Fariner se situa a la desena posició del rànquing d’altes d’empreses d’entre els 44 punts PAE que hi ha a la demarcació de Barcelona. Així ho defineix el Termòmetre PAE del primer trimestre de 2021, que elabora la Diputació. Entre l’1 de gener i el 31 de març, el punt PAE de l’Ajuntament de Martorell ha donat d’alta 11 empreses; nou autònoms i autònomes i dues societats limitades.

El Termòmetre és una eina del Servei de Teixit Productiu de la Diputació de Barcelona que valora el volum d’activitat dels punts PAE, tot presentant un rànquing d’altes de l’any en curs i de les acumulades des de la seva creació. Aquest instrument promou la tramitació gratuïta i telemàtica als emprenedors a l’hora de constituir empreses.

El bon posicionament del servei a Martorell s’evidencia amb les 182 altes tramitades pel Centre de Promoció Econòmica des del maig de 2014: 154 altes d’empresaris individuals i 28 d’activitat com a Societats de Responsabilitat Limitada (SL).