Monòleg

El dissabte 20 de març, la Sala Municipal (ps. Telefònica, s/n) acollirà a partir de les 20 hores el monòleg “OyePolo!”, un espectacle gratuït a càrrec de les còmiques Anna Polo i Maria Rovira (OyeSherman). L’aforament serà limitat i cal inscripció prèvia, que podreu fer al web municipal.

Els monòlegs de les còmiques Anna Polo i Maria Roviera es caracteritzen per canalitzar crítiques socials des d’una perspectiva feminista. L’Anna Polo ha treballat de guionista a programes com “ La Segona Hora2” de RAC1. La Maria Rovira, coneguda com a OyeSherman, treballa actualment en “l’Estat de Gràcia” de Catalunya ràdio. Abmdues tenen un podcast a Radio Primavera “OyeSherman!” i han compartit micròfon en espais com l’Altre Mic i el Soterrani, així com han participat en podcast com la Ruina. El monòleg ‘OyePolo!’ està dirigit a persones majors de 13 anys,

A l’hora de fer les inscripcions telemàtiques, cal tenir en compte:

  • Estigueu atents i atentes a l’horari d’accés a l’espectacle. La fila marcarà la franja horària per accedir a l’espectacle esglaonadament.
    • De la fila 1 a la fila 7: Franja horària per accedir a l’espectacle: 19.30 h
    • De la fila 8 a la fila 14: Franja horària per accedir a l’espectacle: 19.40 h
    • De la fila 15 a la fila 21: Franja horària per accedir a l’espectacle: 19.50 h
  • A l’entrada del recinte, caldrà presentar l’entrada en format digital o en paper mitjançant un codi QR que haureu rebut adjunt al correu.
  • En tot moment, serà obligatori l’ús de mascareta, l’ús de gel hidroalcohòlic, i s’haurà de respectar la distància de seguretat entre persones.
Tags: