Mulero, guanyador!

L’obra de teatre Annobón, de l’associació Fora de Quadre, és la guanyadora de la vuitena edició del Premi Adrià Gual de l’Institut del Teatre. La convocatòria dona suport i impulsa la producció i exhibició d’un muntatge d’arts escèniques a partir de projectes d’escenificació que combinin professionalitat, qualitat i creativitat. Fora de Quadre la formen graduats i alumnes de l’Escola Superior d’Art Dramàtic (ESAD), entre els que hi trobem el martorellenc i dinamitzador de l’Espai Jove Punt Nord, Esteve Mulero.

El Premi Adrià Gual neix l’any 2012 amb l’objectiu de donar suport i impulsar la producció i exhibició d’un muntatge d’arts escèniques a partir de projectes d’escenificació que combinin professionalitat, qualitat i creativitat. El jurat “escull un projecte en què participin graduats de l’Institut del Teatre i atorga un pressupost de més de 30.000 euros per poder fer el muntatge i tenir opcions a estrenar-se al Festival Grec de l’any vinent”, que es dedicarà al continent africà, comenta Mulero.

Basada en Arde el monte de noche (2009), la novel·la més traduïda de l’escriptor equatoguineà Juan Tomás Ávila Laurel, l’obra guanyadora “explica amb ulls de criatura com és créixer a l’illa d’Annobón”, situada enmig de l’Oceà Atlàntic.

Tags: