Musicalbruc’20

Amb el títol de MusicalBruc’20, per somiar! l’Associació El Bruc amb la Cultura i la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del Bruc han preparat la 7a. edició del festival.

THE MAGIC SOUND OF THE VIOLIN (14/11)

Èlia Bastida violí, saxo i veu
Joan Chamorro contrabaix
Josep Traver guitarra
Guillermo Soler bateria

L’Èlia Bastida neix musicalment en el si de la Sant Andreu Jazz Band. Durant els vuit anys que hi ha format part ha tingut un interès, una dedicació, un afany tan apassionat a la música i en concret al jazz, que l’ha dut a ser, avui en dia, una gran solista especialitzada en el violí.
Està en la línia de violinistes com, Joe Venuti, Jean-Claude Ponty, Dideir Lockwood i sobretot Stefan Grappelli, del qual en pren com a referència la seva musicalitat, força i intensitat, però Bastida va més enllà i hi suma l’aportació del bebop, el harbop i altres formes de jazz. El seu discurs és doncs un recull de tots els aspectes que ha anat incorporant convertint-lo en un estil obert, ric en matisos i lliure d’etiquetes.

“The Magic sound of the violin” és, a més del seu segon disc, el concert que gaudirem al Bruc al costat del seu mestre.​

Tots el concerts tindran lloc a les 19 hores, al Casal del Bruc, respectant les mesures de seguretat. Les entrades, a un preu d’entre 10 i 12€, es poden adquirir a través del web elbruc-cultura.cat, a l’estanc del Bruc o a la taquilla del teatre abans de cada concert.

 

Tags: