NADAL A MONISTROL

PROGRAMACIÓ DESEMBRE-GENER

Dies 16 i 17 de desembre

 • PASTORETS, a l’Espai Joan Carles Amat.


Dies 27, 28 i 29 de desembre

 • De 9 a 13h 1r SALÓ DE LA INFÀNCIA +KNADAL!, a la Sala annexa pavelló Pau Ribas.
  Arriba el primer saló d’infància a Monistrol de Montserrat per les festes de Nadal, on trobareu: tallers de Nadal, jocs de taula, inflables i molt més.

 

Dissabte 30 de desembre

 • 17h  ENTREGA DE LA CARTA AL PATGE REIAL, al Centre Cultural Can Gibert.
  El patge reial arriba a Monistrol de Montserrat per recollir totes les cartes plenes de desitjos de joguines que els infants han escrit i les fa arribat a SSMM els Reis d’Orient.
 • 19h CONCERT  SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3, a l’Espai Joan Carles Amat de Monistrol de Montserrat.
  Acte solidari amb les actuacions de tres entitats musicals de Monistrol: Cor Harmonis, Orfeó Monistrolenc i Coral d’El Traç. Les entrades tenen un cost de 5€ i la recaptació va íntegrament destinada al fons de La Marató de TV3. Hi haurà refrigeri per als assistents.

 

Divendres 5 de gener

 • 18h CAVALCADA DE SES MAJESTATS ELS REIS D’ORIENT pels carrers de Monistrol de Montserrat.

Ses Majestats els Reis d’Orient arriben a Monistrol per saludar a tots els infants i famílies, aquí són rebut amb els fanalets i s’inicia la tradicional cavalcada de Reis pels carrers de la vila, amb les salutacions de SSMM, el pregó reial, els caramels, la il·lusió i la màgia…

 

FESTA DELS ROMEUS
Monistrol de Montserrat

Dies: 27 i 28 de gener
Hora: de 10 a 20h
Lloc: Carrers i casc antic de Monistrol de Montserrat

La Festa dels Romeus se celebra sempre el cap de setmana següent a la festivitat de Sant Sebastià, i és una festa en la que hi participa tot el poble de Monistrol.

De caràcter històric, està ambientada en l’època renaixentista en que la pesta va fer estralls arreu: les representacions que es van desgranant estan estretament lligades a la realitat històrica del poble, i es desenvolupen pel seus carrers i espais: les escenificacions recreen la vida dels monistrolencs del segle XVI i les diferents situacions que es visqueren: la construcció de l’església de Sant Pere, la greu pesta que assolà el poble, com actuaven les autoritats de l’època, etc… Més informació a www.turismemonistrol.cat