Nominalia ofereix webs gratis per els restauradors

Web gratis per a bars, restaurants i cafeteries que ho demanin, sense compromisos de cap mena per part dels restauradors. Nominalia vol contribuir a la recuperació d’un sector important a l’economia del país. Per això aquest proveïdor d’Internet amb seu a Barcelona posa el seu equip de disseny web a disposició de bars, restaurants, cafeteries i establiments similars per crear-los un lloc web personalitzat, de manera gratuïta i sense compromisos de renovació ni de permanència.

#SempreObert és una iniciativa solidària per ajudar a mantenir milers de llocs de treball al sector de la restauració. #SempreObert és una iniciativa solidària per ajudar a mantenir els milers de llocs de treball de cambrers i cuiners que actualment estan en risc arreu del país, però també el de proveïdors d’alimentació i begudes, repartidors, personal de neteja, etc. Aquesta iniciativa va sorgir dels treballadors del departament d’atenció al client de Nominalia, qui varen plantejar aquesta acció solidària amb què “tota l’empresa s’hi ha volcat”, segons apunta el Country Manager de Nominalia, David Costa.

Objectiu: que els negocis de restauració puguin seguir treballant en temps de Covid-19. L’objectiu de Nominalia és que els negocis del sector restauració tinguin més maneres i possibilitats de rebre comandes per endur i puguin mantenir així el nivell d’activitat mentre durin les restriccions que els obliguen a tancar les seves portes.

Un sector que representa el 7,5% del PIB català. Les noves restriccions causades per la segona onada de Covid-19 estan resultant especialment dures pel sector de la restauració a Catalunya, que dona feina a més de 187.000 persones i que genera el 7,5% del PIB català. Durant el confinament general de principis d’any el gremi d’hostaleria es va volcar amb tota mena d’iniciatives solidàries. Amb les noves restriccions causades per la segona onada de la pandèmia, els negocis de restauració estan entre els que més trigaran a tornar a la normalitat.

El web consta d’un lloc dividit en seccions. El web gratuït que Nominalia crea per als bars, restaurants i cafeteries que ho demanin té quatre apartats, compleix amb la normativa de protecció de dades i inclou el nom del domini, 3 emails i un codi QR:

1. Quatre apartats al mateix lloc

El web constarà d’un lloc dividit en seccions: «Qui som», «Carta», «On som» i «Contacte». També tindrà un formulari per rebre comandes en línia (no només via telèfon o Whatsapp) i estarà connectat amb les xarxes socials de l’establiment. A més, inclourà un codi QR perquè qui visiti el local pugui consultar la carta a Internet.

2. Compleix la normativa de protecció de dades

El lloc web disposarà de política de privacitat i avís de cookies, els requisits bàsics de la llei sobre la protecció de dades (RGPD).

3. Inclou el nom del domini i 3 emails

Un cop que el restaurador indiqui el domini que prefereix (.cat .com .net .eu .es .info), Nominalia l’enregistra i li activa 3 comptes personalitzats de correu electrònic.

Nominalia ha creat un web de demostració perquè els restauradors puguin fer-se una idea de com serà el seu nou lloc web:

 

    Mostra de web gratuït per a bars, restaurants, cafeteries i establiments similars    

 

Els restauradors poden sol·licitar el seu web gratuït per telèfon o via Internet. Per aprofitar aquesta iniciativa solidària de Nominalia els restauradors han de posar-se en contacte amb l’empresa trucant al telèfon 93 288 40 62.

També poden sol·licitar el web gratuït pel seu establiment via el xat del web de Nominalia (https://www.nominalia.cat/) o omplint el següent formulari:

 

    Formulari per a sol·licitar el web gratuït     

 

Els restauradors trobaran més informació sobre aquesta iniciativa solidària al web: www.sempreobert.cat