Nou Consultori

El nou consultori de Collbató, ubicat a les Antigues Escoles (Passeig de la Fumada, 8) va obrir les seves portes el passat 1 de febrer, tal com ha confirmat a l’Ajuntament el Departament de Salut. L’equipament, gestionat per l’Institut Català de la Salut, oferirà una millor atenció a la ciutadania del municipi, ja que comptarà amb dos professionals més i horari ampliat.

El centre oferirà serveis de medicina, infermeria i pediatria i sumarà dos professionals més a la plantilla habitual, en les especialitats de medicina de família i infermeria, per la qual cosa ampliarà l’horari d’assistència.

El consultori disposa de 283,42 metres quadrats, repartits en quatre consultes, una recepció, dues sales d’espera, una àrea de professionals i un magatzem clínic. L’adequació de les instal·lacions ha estat a càrrec de l’Ajuntament de Collbató, que cedeix l’equipament, i amb el suport de la Diputació de Barcelona. El Servei Català de la Salut ha proporcionat tots els materials i equips sanitaris necessaris.

L’horari d’atenció de medicina de família i infermeria és de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, i de dimarts a divendres, de 15 a 19 hores. L’atenció de pediatria és dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 9 a 13 hores. Fora de l’horari del centre, l’atenció es dóna al Centre d’Urgències d’Atenció Primària (CUAP) de Sant Andreu de la Barca i els caps de setmana al Punt d’Atenció Continuada (PAC) d’Esparreguera.

Pots contactar mitjançant diversos canals per accedir a l’atenció sanitària:

  • Trucar al Servei de programació de visites de l’ICS: 933 268 901
  • Enviar un missatge al web de programació de visites: gencat.cat
  • Trucar al telèfon del centre: 93 777 0759, en l’horari que aquest romangui obert.

La Meva Salut (LMS), a internet, també és una eina molt útil que permet fer gestions evitant desplaçaments, ja que pots realitzar una eConsulta amb el professional sanitari de referència. El portal de LMS permet descarregar el Pla de medicació (recepta), accedir a resultats de proves, gestionar l’agenda de visites, etc. Si encara no disposes de l’accés, el pots sol·licitar en el centre o per internet a https://lamevasalut.gencat.cat/registra-t

Tags: