Nou curs d’ACTIC Nivell 1

El proper dimarts 16 de juny s’encetarà un nou curs d’ACTIC (Acreditació de Competències en Tecnologia de la Informació i de la Comunicació) de nivell 1. L’acció formativa es realitzarà del 16 de juny al 16 de juliol en horari de 16.30 h a 18.30 h en format telemàtica a causa de les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19.

Per a més informació i formalitzar les inscripcions, les persones interessades s’han d’adreçar al Departament de Promoció Econòmica de l’Ajuntament d’Abrera, trucant al T.93 770 01 02 de dilluns a divendres de 9 h a 14 h i les tardes de dimecres de 16.30 h a 19 h, o escriure un correu electrònic a l’adreça promocioeconomica@abrera.cat

El Servei Local d’Ocupació d’Abrera ha mantingut la seva activitat durant el període de confinament per la Covid-19, tramitant noves altes i ajudant als usuaris a la recerca activa de feina, de manera no presencial fent servir els mitjans al nostre abast, amb l’objectiu de facilitar la inserció laboral en un moment tan delicat.

L’Agència per a la Innovació i el Coneixement del Baix Llobregat i L’Hospitalet, Innobaix, que fomenta la creació, la formació de noves persones emprenedores i promoció de la innovació en tots els sectors, amb la finalitat d’augmentar la competitivitat de les empreses a la zona, posa a la disposició de totes i tots els usuaris i usuàries el ‘Seminari Web: Transformació digital per a pimes i comerços’, dirigit a petites i mitjanes empreses i al comerç local. Per a més informació i formalitzar les inscripcions us podeu adreçar al web d’Innobaix.

D’altra banda, per a les persones que estan en situació de recerca de feina informen que el Servei Públic d’Ocupació (SOC) ha posat a disposició de la ciutadania un nou telèfon d’informació, el telèfon 900 800 046, on podreu dirigir les vostres consultes i fer els tràmits que normalment es realitzen des de les oficines de Treball de la Generalitat.

Tags: