Nou servei de bus urbà

El dilluns 23 de novembre, a les 18 hores, des de la Sala de Plens de l’Ajuntament es realitzarà la presentació a la ciutadania del nou Servei del Bus Urbà d’Abrera. L’alcalde Jesús Naharro, el regidor de mobilitat, Jordi Moreno, i tècnics municipals explicaran les novetats del nou servei, que ben aviat entrarà en funcionament.

La presentació es realitzarà amb totes les mesures de prevenció i contenció de la Covid-19 i amb inscripció prèvia. Com l’aforament serà limitat, la sessió també es podrà seguir també de forma telemàtica, perquè totes les veïnes i veïns que ho desitgin puguin assistir-hi de forma virtual.

Si vols assistir a la presentació del nou Bus Urbà d’Abrera? Envia un mail a l’adreça mobilitat@abrera.cat, indicant el teu nomcognom i si vols assistir-hi de forma presencial, a l’Ajuntament (pl. de la Constitució, 1,) o bé telemàticament, des de casa teva amb un ordinador o dispositiu mòbil. Podeu enviar el vostre mail per realitzar la inscripció a la presentació fins el mateix dilluns 23 de novembre, a les 10 hores del matí. Les persones que optin per seguir la presentació de forma virtual rebran un enllaç per connectar-se a la sessió.

El nou servei de Bus Urbà arribarà a tots els barris del nostre municipi tots els dies de la setmanade dilluns a diumenge. Comptarà amb el desdoblament de la ruta, i connectarà el nucli urbà del nostre municipi amb els barris de Sant Miquel, Can Villalba, Les Carpes i Ca n’Amat. Amb aquest nou servei, millorem la xarxa del Bus Urbà d’Abrera. Com a novetat destacada, el nou bus urbà oferirà un servei sota demanda, que les veïnes i veïns d’Abrera podrem sol·licitar a través de la nova aplicació mòbil gratuïta APP TAD CAT o fent una trucada telefònica al telèfon 900 69 65 66. Aquestes millores se sumen a la integració al Sistema Tarifari Integrat des de l’1 de gener passat. Més informació fent clic aquí.

 

Tags: