Nous arbres

El pati davanter de l’escola Mare de Déu de Montserrat de Castellví de Rosanes té, des d’aquest segon trimestre, nou arbres més que creixeran i crearan nous espais d’ombra i joc en aquest recinte. L’Ajuntament els ha plantat aprofitant l’aturada del centre per les vacances de Nadal, i la seva instal·lació forma part del projecte de remodelació d’aquest espai que va inciar-se ara fa uns anys d’acord amb la comunitat educativa del centre, i que té per objectiu fer del pati un lloc més adaptat a les necessitats de joc i lleure dels infants.

Els nou arbres que s’han plantat corresponen a diferents espècies, i n’hi ha tant amb flor com sense. S’hi ha posat tres unitats de xiprer i tres de cercis, dues d’alzina i una de xicranda. Tant el cercis com la xicranda fan unes vistoses flors de color lila/rosat, mentre que els xiprers i l’azina són espècies de fulla perenne més conegudes per tothom.

L’actuació, que ha inclòs tant el subministrament com la plantació dels arbres, amb els corresponents suports per mantenir-los rectes durant el creixement, ha tingut un cost de 3.896,88 euros, IVA inclòs, i ha estat adjudicada a Jardineria Rosanes SL.

Tags: