Nova edició de l’olesana “Cultura Confinada”

Aquest divendres arrenca una nova edició del cicle Olesa Cultura Confinada, la vuitena, que inclou novetats com ara unes mostra de dansa i una de músics.  Com que aquest any no es podrà fer l’habitual Marató d’artistes per Santa Oliva de manera presencial, aquestes dues mostres entren aquest cap de setmana al cicle virtual agafant, en el cas de la mostra de músics, el relleu del que fins ara ha estat els Joves en Directe. Després d’unes primeres edicions amb una programació més musical, el cicle virtual ha anat evolucionant cap a una majoria d’activitats a càrrec d’entitats culturals, com ara debats, conferències o presentacions de llibres. El regidor de Cultura i Joventut de l’Ajuntament d’Olesa, Xavier Rota, ha avançat que ens les properes setmanes seguiran oferint-se activitats culturals, però “no sota el nom de Cultura Confinada, perquè volem incloure activitats que incloguin també públic, malgrat la voluntat és oferir-les també via streaming a través de les xarxes socials”.

En el marc de la 3a setmana de la Lectura a Olesa, el programa d’aquest cap de setmana comença aquest divendres, a les 18 h, amb el quart debat “Després del Covid-19 què?”, centrat en aquesta ocasió en la realitat del sector editorial i que comptarà amb la participació dels escriptors olesans Santi Baró, Pepa Fraile i Miriam Garcia. Aquest debat es podrà seguir pel canal de YouTube d’Olesa Ràdio.

El mateix divendres, a les 19 h, tindrà lloc la microconferència impulsada per Olesa Ateneu “Estem vivint el final del capitalisme?”, que anirà a càrrec de Fèlix Figueras i que s’emetrà a través de la pàgina de videoconferències Jitsi Meet, a l’adreça a aquesta adreça https://meet.jit.si/OlesaAteneu.

Dissabte, a les 11 h, serà el torn d’Eva Fernández, qui després de participar en anteriors edicions pintant en directe en aquesta ocasió oferirà una creació artística en oli. Serà a través d’un Instagram Live a @estudi.original.

Encara dissabte, a les 19 h, tindrà lloc una Mostra de Dansa organitzada pel Departament de Joventut i que es podrà gaudir amb un directe a Instagram al compte @infojoveolesam.

Diumenge, a les 12:30 h, torna la ja habitual sessió en directe de música amb DJ Rafa Martínez a través del seus comptes de Facebook i Instagram @rafadejotadeu.

I a les 18 h, tindrà lloc la presentació del número 69 de la revista “El Butlletí”, del Centre Muntanyenc i de Recerques Olesà. Serà a través del canal de YouTube de l’entitat.

La Mostra de Músics tancarà aquesta vuitena edició de l’Olesa Cultura Confinada amb tres sessions de mitja hora cadascuna que es podran seguir a Instagram. A les 19 h de la tarda actuarà Alderaan des del compte @ladyneurotica; a les 19:30 h ho farà Lal’Ba Music des d’@lalbamusic i a les 20 h Els Adri’s des d’@adrian_monziar.

 

Tags: