Nova temporada de Ràdio Abrera

La emissora municipal d’Abrera ha engegat el passat dilluns 31 d’agost la nova temporada 2020-2021, a la que es continua apostant per la informació de proximitat acompanyada de la millor fórmula musical.

En aquesta línia, de dilluns a divendres, l’Óscar Navarro i l’Anabel Gómez portaran tota l’actualitat local i del Baix Llobregat Nord als diferents espais dels Serveis Informatius de Ràdio Abrera.

En primer lloc, a través dels Butlletins “Abrera Informació” cada hora, des de les vuit del matí i fins a les vuit del vespre tot just després dels butlletins de Catalunya Informació que ofereixen gràcies a la col·laboració amb la Xarxa Audiovisual Local fins les deu de la nit.

Els caps de setmana i festius tindrà informació tant local com general. Cada hora, des de les vuit del matí fins les deu de la nit, connecten amb els butlletins de Catalunya Informació i a les dues us oferiren el “Resum de la Setmana”, amb les notícies més destacades dels darrers set dies en forma de titulars.

A causa de la situació d’excepcionalitat que estem vivint els darrers mesos per la Covid-19, l’espai de “L’Entrevista del Dia” s’oferirà, de manera puntual, quan l’actualitat informativa marqui un tema rellevant, d’especial interès per la ciutadania d’Abrera, i calgui repassar-lo amb més profunditat. En aquests espais es comptarà amb les/els protagonistes que ens explicaran de primera mà el tema en qüestió.

La programació informativa es completa amb la retransmissió en directe dels plens municipals de l’Ajuntament d’Abrera, l’emissió de l’informatiu comarcal “A 5 Bandes” els divendres a dos quarts de nou del vespre, i l’emissió de programes especials com ara el seguiment de jornades electorals, entre d’altres.

També s’ha donat el tret de sortida als principals programes de la graella de Ràdio Abrera, que s’emeten de dilluns a divendres:

De vuit a una a “Fórmula Matí”, Jordi Quintana condueix cinc hores de programa en directe amb una gran selecció musical en castellà i català, seguiment puntual de l’actualitat i sortejos.

D’una a quatre de la tarda es pot viure un migdia diferent amb Gemma Vilallonga i “La Música i Tu”, que combina els èxits d’ara i de sempre, amb espais d’oci i cultura, i la interacció amb els oients que poden fer les seves dedicatòries i peticions musicals.

I de quatre a set de la tarda us oferirem, “El Top de Ràdio Abrera”, amb el repàs dels èxits que més sonen en el panorama del pop i el dance, nacional i internacional.

De dilluns a divendres de 19 h a 20 h us oferim la millor selecció musical amb “Els escollits de Ràdio Abrera”, tot seguit de 20 h a 21 h de la millor música a “Fòrmula RA”.

 

A partir del 21 de setembre, més!

D’altra banda, a partir del dilluns 21 de setembre la graella de la nova temporada de Ràdio Abrera s’ampliarà a partir de les set de la tarda i també les nits del caps de setmana amb els programes dels/les nostres col·laboradors/es.

Ràdio Abrera, com sempre al 107.9 de la FM, a www.radioabrera.cat i a través de l’aplicació per a mòbils i tauletes. I també podeu sentir tots els programes emesos durant la temporada a la secció “A la carta” de la nostra web i la app.

Tags: