Obre la piscina municipal

A partir del dia 1 de juliol s’obrirà la piscina municipal del Bruc. Des de l’Ajuntament van explicar que és important obrir la piscina malgrat la complexitat de la seva gestió en aquesta situació d’emergència sanitària, per a què tothom pugui gaudir d’una estona de bany amb seguretat i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries.

Es reduirà l’aforament, tal i com indica la normativa vigent, per facilitar que es puguin mantenir les distàncies de seguretat entre les persones usuàries.

Per garantir l’accés a tothom, s’estableixen tres calendaris amb els dies d’accés a la piscina en funció del carnet d’abonat. Les persones grans disposaran d’una franja horària específica de 10 a 12 del matí.

Els vestuaris romandran tancats i es prega que les persones usuàries vinguin canviades des de casa.

Es complirà amb les freqüències de neteja i desinfecció de les instal·lacions tancant una hora per netejar al migdia, de 15 a 16 hores.

Els adults hauran de ser responsables i estar pendents dels infants al seu càrrec, per tal que els infants mantinguin les distàncies de seguretat amb la resta d’usuaris de les instal·lacions.

Els horaris de bany seran els següents:
Matí:
10-12h col·lectiu gent gran (+65 anys)
12-15h públic general
Migdia:     15-16h tancat per neteja
Tarda:       16-20h públic general

Per garantir les limitacions d’aforament, s’han establert uns dies d’ús de la piscina en funció de l’usuari abonat:

•    Abonats (públic general), disposaran d’un calendari amb els dies d’accés a la piscina (en dies alternats de dos dies, sí i un dia, no). Hi haurà tres grups d’abonats.
•    Abonats persones grans, si no hi ha canvis, podran utilitzar cada dia la piscina dins la seva franja horària.

En funció de l’evolució de la pandèmia i de l’ús de la piscina al llarg de l’estiu, l’Ajuntament es reserva el dret de modificar les condicions d’accés i ús del recinte.

Els abonaments podran ser individuals o familiars (monoparentals inclosos)

Els abonaments es reservaran a partir d’avui dia 16 de juny en estricte ordre de recepció i fins a exhaurir els carnets habilitats segons la capacitat de la piscina.

Com es realitzaran els abonaments aquest any?

•    Reserva de l’abonament:
–    Complimentant el formulari a la web de l’Ajuntament (clica aquí) o
–    Trucant per telèfon a l’Ajuntament 93 771 00 06 (dilluns a divendres de 9 a 14h). S’ha d’aportar una fotografia (obligatori), el DNI i llibre de família en cas d’abonaments familiars
•    Recollida sota cita prèvia del carnet i pagament (trucaran per donar hora de recollida)

Durant la recollida del carnet es facilitarà un calendari d’accés amb els dies hàbils per al bany.

Les tarifes dels abonaments tenen una reducció en la taxa respecte l’any passat. Consulta els tipus d’abonaments disponibles i els seus preus. També les bonificacions contemplades.

El Blue Bar estarà obert tot l’estiu de dilluns a diumenge.

Si és necessari tancar la piscina per directius de les autoritats sanitàries, no es retornarà l’import dels abonaments.

Tags: