Ofrena Floral

A diferència d’altres anys, la commemoració de la Diada Nacional té enguany característiques singulars. Aquest any els actes amb motiu de l’11 de setembre es concreten en una ofrena floral al Parc de la Coma. L’actual normativa prohibeix les reunions de grups de més de 10 persones, motiu pel qual s’ha decidit canviar de format.

Tradicionalment, els actes amb motiu de la Diada havien consistit en un acte institucional on, a més dels regidors del consistori, també es convidava als representants de les entitats del municipi.

Les indicacions de les autoritats sanitàries, davant la persistència dels rebrots de coronavirus, és la de d’evitar les concentracions i reduir les interaccions socials. A més, hi ha la prohibició de celebrar reunions de més de 10 persones.

Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit col·locar una ofrena floral en representació de tothom en l’escultura de l’11 de setembre, que es troba al Parc de la Coma, per commemorar d’aquesta forma la Diada Nacional d’aquest any.

Tot i que no hi haurà acte oficial, les persones i entitats que vulguin podran apropar-se durant tot el dia al Parc de la Coma per fer la seva ofrena floral, sempre respectant la distància i les mesures de seguretat.