PAS MARTORELL – Del 5 al 20 de juliol

🗓 Del 5 al 20 de juliol
📍Pont del Diable

 

Ja fa 6 anys que el PAS ofereix espectacles musicals amb un indubtable encert. El Festival establert a Martorell ha desenvolupat des dels seus inicis un fort compromís amb la música per tal que espectadors de diferents generacions puguin gaudir al màxim de l’experiència en directe.

 

🗓 Divendres 5 de juliol

⏰22.30h ORQUESTRA DEL REIAL CERCLE ARTÍSTIC DE BARCELONA

L’Orquestra del Reial Cercle Artístic de Barcelona presenta 80’s Symphonic, un espectacle multifacètic i original. Un programa en viu i amb sorpreses escèniques que faran vibrar amb els èxits més característics de la dècada dels 80.
A partir d’uns arranjaments fets per un compositor de renom i en exclusivitat per a aquesta producció, els espectadors podran gaudir de les obres més representatives i en format diferent de Queen, Abba, Michael Jackson, A-ha, Madonna, Boney M…

🗓 Dissabte 6 de juliol

⏰22.30h MARUJA LIMÓN

Les cinc integrants de Maruja Limón es llancen a l’aventura amb Mas de ti, una narració de les seves vides, on transmeten ganes d’«echar pa’lante, nunca pa’trás». Amb un missatge d’esperança, alegre i positiu.
Varietat d’influències musicals que transmeten entre els ritmes llatins, la música mediterrània i el pop, totes elles articulades entorn una arrel flamenca i el so cubà.

 

🗓 Divendres 12 de juliol

⏰22.30h LUÍSA SOBRAL

Una de les més importants compositores i intèrprets actuals de la nova generació de músics portugueses. Aquest cinquè àlbum de Luísa Sobral , Rosa, està produït pel català Raül Refree, un dels més prestigiosos productors i multiinstrumentistes (productor de Mala Rodríguez, Sílvia Pérez Cruz i Rosalia).
La lisboeta es va donar a conèixer al gran públic quan el seu germà, Salvador Sobral, va guanyar el festival d’Eurovisió 2017 interpretant un tema d’ella, “Amor pelos dois”. Luísa té un recorregut imparable: és una intèrpret versàtil i la seva veu distintiva li permet brillar en tot tipus de registres, encara que el folk i el jazz predominen en el seu cançoner pop.

🗓 Dissabte 13 de juliol

⏰20h XIULA (Petit PAS)

A Donem-li una volta al cos proposen fer un viatge a dins el cos humà, vivint aventures i experimentant emocions. Un espectacle fresc, atrevit i canyero que no deixa indiferent, on es viuen valors i emocions. En l’espectacle es combina música, dinàmiques, jocs i sentit de l’humor per fer participar i ballar petits i grans.
En aquesta ocasió es presenten en format big bang, una tremenda descàrrega d’energia, reunint els ingredients principals d’un bon festival: rauxa, sentit de l’humor, celebració, arrels, alegria i familiaritat. Sense deixar de banda un tret característic del grup: cançons i dinàmiques amb bon contingut educatiu i de valors.

⏰22.30h MÓNICA GREEN

Project Soul és el projecte més ambiciós de la cantant nord-americana, establerta a Barcelona. Una recopilació de temes de soul, blues, funk i R&B dels principals èxits de la música negra dels 60, 70 i 80, que han passat a la història i que formen part de la seva vida. Amb una posada en escena espectacular, la banda transmet al públic tota l’energia del seu directe, formant la millor banda de música negra del país.

🗓 Divendres 19 de juliol

⏰22.30h GRUPO COMPAY SEGUNDO

La música de Máximo Francisco Repilado Muñoz (Company Segundo), artista de renom internacional i patriarca dels soneros, és tan viva com sempre gràcies al treball entusiasta de la formació que durant dècades ha girat pel món. Dirigida en l’actualitat per seu fill, Salvador Repilado, són els actuals ambaixadors de la música tradicional cubana, arrelats en la tradició. Aquest grup interpreta “Macusa”, “Sabroso”, “Las flores de la vida” i, per descomptat, “Chan Chan”, tema del documental Buena Vista Social Club gràcies al qual, el 1997, el món es va rendir al seu so.

🗓 Dissabte 20 de juliol

⏰20h XICS’N’ROLL BAND (Petit PAS)

Clàssic rere clàssic, èxit rere èxit, Xics’n’roll Band presenten les bandes més mítiques de la història del rock. Una manera divertida i amena d’introduir els més petits en la música moderna i tota una oportunitat per als pares i mares de tornar a vibrar i cantar amb els clàssics!

⏰22.30h FLORE M

Una veu amb cor i ànima, tant dolça com poderosa, un veritable talent francès a descobrir. Una música amb molta emoció, una personalitat artística autèntica, amb admiració i entrega absoluta a un estil musical que fa vibrar.
Cantant, compositora i intèrpret, és un veritable talent a descobrir en un món tan sensible i sensual com dinàmic i genuí.