PAS- Pont a les Arts Escèniques #Martorell – Del 6 al 21 de juliol 2018

PAS- Pont a les Arts Escèniques

📍 Pont del Diable – Martorell

 

 


📅 Divendres 6 de juliol

⏰22.30h

PAULA VALLS

Amb només 19 anys, Paula Valls presenta I am, el seu segon treball on s’atreveix a parlar d’experiències pròpies i vivències recents, de sentir-se perduda i no trobar-se, de moments difícils i de canvis, i d’haver de prendre decisions importants – un reflex de la seva accelerada evolució personal, en un to molts cops trist, ple de comiats, però sempre, encara que sigui només una mica, amb esperança.

Un so black amb influències del Jazz i de la música afroamericana, amb una sensibilitat com la de Norah Jones i la força d’Amy Winhouse.

 

 


📅 Dissabte 7 de juliol

⏰22.30h

HESHIMA & THE SOUL BROTHERS

Veus espectaculars, coreografies enlluernadores, vestuaris impecables, i una banda de músics que reprodueix de manera espectacular la música dels setanta. Arribats directament de Londres, son una proposta extravagant i terriblement atractiva que ofereix als seus concerts els hits més grans del gènere, des del Funk, passant pel Soul o el so Motown, fins el Pop, R&B o fins i tot Hip Hop. Sens dubte, faran saltar guspires entre els assistents. L’emoció i l’espectacle estan assegurats.

 

 


📅 Divendres 13 de juliol

⏰22.30h

⭐DOM LA NENA

Dominique Pinto va néixer a Brasil, es va criar a l’Argentina i viu a França, cosa que l’ha influït fortament en la seva faceta musical. Artista madura i autosuficient, moderna i clàssica; amb un estil fresc, quasi naïf, al qual incorpora algunes aromes del passat capaces de transportar l’espectador a una altra època. Crea una escena intimista, on les cordes del seu violoncel ho envaeixen tot. I a tots.

 

 


📅 Dissabte 14 de juliol

⏰20h

⭐NATXO TARRÉS & THE WIRELESS

Nacho Tarrés lidera el projecte Viatja amb Bob Marley, que commemora els 30 anys de la mort del músic jamaicà amb una banda formada amb músics procedents de formacions com Gossos o Macaco. Un espectacle on tota la família podrà viure la sensació de viatjar a la Jamaica dels anys 70 sense perdre les influències del reggae actual que converteixen el xou en un espectacle molt contemporani.

 

⏰22.30h

⭐FREDONIA

Una banda de referència en l’escena espanyola de música soul i funk formada per una veu incendiària i vuit músics que regalimen creativitat, posseeixen una potent secció rítmica i ofereixen un directe demolidor. El grup madrileny nascut al 2006 s’ha convertir en un autèntic terrabastall musical. Presenta el seu tercer treball, Shenobi, que retrata l’estat actual de la banda amb un fil conductor: la llibertat de la dona.

 

 


📅 Divendres 20 de juliol

⏰22.30h

⭐AURORA

Aurora reuneix un grup de talents sorgits de l’Escola Superior del Taller de Músics, liderats pel jove cantaor Pere Martínez, per emprendre aquesta nova aventura musical. Al seu primer treball homònim, viatgen per les cançons més populars del compositor Manuel de Falla per evolucionar cap a llenguatges que transgredeixen les sonoritats tradicionals i explorar la fusió amb altres estètiques. A més de l’obra del compositor de Cadis, Aurora també homenatjarà altres figures destacades com Lorca, Albéniz i Pedrell. La formació portarà les composicions a un terreny proper al jazz i al flamenc, allunyant-se del clàssic però conservant la identitat.

 

 


📅 Dissabte 21 de juliol

⏰20h

⭐CIA. ROGER CANALS

En Roger Canals, sol o en companyia, suma ja més de 15 anys sobre els escenaris especialitzat en l’animació musical. Sempre enamorat del jazz més clàssic, ha format part de nombroses bandes i ha transferit aquest bagatge i patrimoni musical a la seva pròpia companyia.

Viatjazz a Nova Orleans és més que un simple concert de jazz dixieland. És un viatge explosiu i animat cap a Nova Orleans, i a la vegada, és una experiència pictòrica del grafit. Una audició participativa que reflexiona sobre les emocions més universals de la música trenant un diàleg fantàstic amb l’art urbà: l’esprai de colors llampants pinta la música de l’època del blanc i negre!

 

⏰22.30h

⭐A SOUL NIGHT WITH ANNIE B.

El director Bazil Meade i la veu solista Annette Bowen, del prestigiós The London Comunity Gospel Choir, s’uneixen en un nou espectacle amb un repertori sorprenent, ric i variat, que es mou entre coneguts temes del soul més autèntic, passant per temes del funk més clàssic i sense oblidar algun estàndard de gòspel.

Annette Bowen està dotada d’un carisma especial, d’una veu molt característica i d’una qualitat vocal incomparable. Ha estat comparada per més d’un crític amb la mítica Aretha Franklin.

El fundador i director del prestigiós The London Community Gospel Choir, Bazil

Meade, és tot un referent musical al Regne Unit per la seva tasca al llarg de més de tres dècades liderant el cor i formant a algunes de les millors veus del gòspel i rhythm-and-blues.

 

 


Exposicions

“5 anys de PAS (2014-2018)”
Lloc: Centre d’Interpretació del Patrimoni Històric La Caserna
Dies i horaris: els dies del festival de 20.00 a 24.00h. La resta de dies estarà oberta els divendres de 18.00 a 20.00h i els dissabtes, diumenges i festius de 12.00 a 14.00h.

El divendres 6 de juliol a les 20h s’inaugura l’exposició “5 anys de PAS”, un recorregut fotogràfic a través de les millors imatges que ha deixat el festival martorellenc en els seus cinc anys de vida.