Pelis

Sabies que a la comarca del Baix Llobregat s’hi han rodat centenars de pel·lícules? El Consorci de Turisme ha fet una selecció de pel·lícules per municipis, segurament moltes d’elles les desconeixies i d’altres et sorprendran!

Castelldefels: El cuerpo, Kràmpack, 3 bodas de más, 100 metros, Estació de l’oblit, Myway, El viatge de Companys,

El Crac (2a temporada), El asesino a sueldo i Las vidas de Celia.

Collbató: El reto de Eva, Cámara oscura, Kuai Can Che i Bruc.

Esplugues: Vicky, Cristina, Barcelona, Pistoleros de Arizona, Una pistola para Ringo, Le llamaban Calamidad i Crónica de un atraco.

Gavà: Los espabilados.

El Prat: Rumbos, The Gunman, 3 metros sobre el cielo, Hanna (2ª temporada), A la deriva, El cuerpo, Barcelona, nit d’hivern, Blancanieves, El crac (2ª temporada), El asesino a sueldo i Las vides de Celia.

Martorell: Salvación, El cuerpo, Tic tac, El coronel Macià, Barcelona nit d’hivern, Platillos volantes, Yo soy la Juani, El viatge de Companys, Nit i dia (2ª temporada), Jean-François i el sentit de la vida i MalnaZidos.

Sant Boi: Bienvenido a Farewell-Gutmann, ¡Soy un Pelele!,

Cruzando el límite, Anacleto: agente secreto, Rumbos,

Vulcània, Cançó per a tu, Los espabilados, 3 metros sobre el cielo i The Gunman.

Sant Esteve Sesrovires: Blancanieves, Nit i dia (2ª temporada), Malnazidos i Inconscientes.

Viladecans:  A + (Amas), Hanna (2ª temporada), The other land, El truco del manco, El idioma impossible, 3 bodas de más i Nudos.

L’enllaç és: https://turisme.elbaixllobregat.cat/guia-de-loci/pelis-rodades-al-baix-llobregat

També consulteu al següent: bcncatfilmcommission.com/ca/filmography

Aquest directori dels llargmetratges, sèries de televisió, TV movies i minisèries rodades a Barcelona i a la resta de Catalunya, està en constant desenvolupament, ja sigui incorporant nova informació sobre les produccions més actuals o fent recerca històrica sobre produccions que han filmat al territori.