Per als joves!

Des del Casal de Joves vam tornar a obrir les portes el 15 de setembre amb totes les mesures de prevenció de la Covid-19 per oferir nous cursos i tallers presencials. A més, podeu utilitzar els serveis de l’equipament com la sala d’estudi, l’espai de joc o l’aula d’informàtica fent reserva prèvia amb una antelació mínima d’una hora.
Podeu fer la vostra reserva enviant un whatsapp al telèfon 686 253 157 o a través d’un missatge privat a l’instagram @casaldejovesabrera. Des del Punt d’Informació Juvenil (PIJ) també oferim el servei d’assessorament (estudis, ocupació, treball, sexualitat…) als i les joves, preferiblement de forma telemàtica i també presencialment amb cita prèvia. Consulteu els serveis del PIJ fent clic aquí.

Tot seguit us detallem els diferents cursos amb places disponibles del Casal de Joves pels propers mesos:

  • Manga i Còmic: Aquest curs s’ofereix des del dimarts 6 d’octubre, tots els dimarts i dijous de 18 a 20 h
  • Art 3D: S’oferirà a partir del divendres 16 d’octubretots els divendres de 16 a 18 h o de 18 a 20 h.
  • Japonès: A partir de dimecres 21 d’octubretots els dimecres de 19 a 20 h.
  • Taller Dj: S’oferirà a partir de dimarts 3 de novembre, tots els dimarts i dijous de 19.30 h a 21.30 h i els dissabtes de 18.30 h a 20.30 h.

Per inscriure’s a qualsevol d’aquestes activitats, ho podeu fer online fent clic aquí. Des de l’Ajuntament d’Abrera us recordem que perquè aquestes activitats siguin possibles caldrà seguir de manera estricta les mesures higiènic sanitàries.

Serveis i carnet

D’altra banda, us recordem que per poder gaudir dels serveis del Casal de Joves d’Abrera heu de tenir signada la declaració responsable. Si encara no la teniu, podeu fer-ho clicant aquí. A més, haureu d’actualitzar aquesta declaració trimestralment.

D’altra banda, totes i tots aquells usuaris i usuàries del Casal que encara no disposeu del carnet de l’entitat, podeu omplir l’autorització fent clic aquí.

Tags: