Petó i adéu

Castellví de Rosanes va estrenar el passat 14 d’octubre una zona de parada ‘Petó i adéu’ al costat de l’escola Mare de Déu de Montserrat. La posada en marxa d’aquest espai s’ha fet recollint un suggeriment del centre docent i amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels vehicles sobretot a l’hora de començar i acabar les classes. L’espai ‘Petó i adéu’ té tres places al carrer Manel Fernández que es podran utilitzar un màxim de 5 minuts.

Pel que fa a la mobilitat escolar, també hi ha hagut els darrers temps altres canvis per afavorir la circulació. Així, els autocars que van a l’escola amb motiu de les sortides i excursions del centre s’aturen ara a l’avinguda Mare de Déu de Montserrat, davant de l’escola vella, per no haver d’entrar al C/Manel Fernández, d’on només en podien sortir en direcció contrària amb suport de la Guàrdia Municipal.

Entre l’escola i el nou lloc de parada de l’autobús els infants i docents poden fer el trajecte amb seguretat per la vorera i els passos de vianants que hi ha entre un i altre punt, situats a poca distància.