Piscina d’Abrera

Ja podeu sol·licitar els abonaments per la Piscina Municipal d’Estiu d’Abrera. Des de l’Ajuntament d’Abrera estan treballant per iniciar la temporada el proper diumenge 28 de juny amb totes les mesures higiènic-sanitàries per la prevenció de la Covid-19.

Fins al dimarts 23 de juny es podran inscriure persones i famílies empradonades a Abrera. I, a partir del dimecres 24 de juny i fins al divendres 31 de juliol, les inscripcions seran obertes per a tothom.

Els preus dels abonaments es mantenen respecte als de la temporada passada.  Consulteu-los fent clic aquí.

 

En l’entrevista setmanal a Ràdio Abrera, l’alcalde d’Abrera, Jesús Naharro, ha destacat que la temporada 2020 de la Piscina Municipal d’Estiu “serà diferent”. Segons ha explicat Naharro, des del consistori abrerenc hem fet un “estudi per saber en tot moment l’aforament que tindrà la nostra piscina, perquè per damunt de tot està la seguretat dels usuaris i usuàries. De fet, tindrem l’entrada habitual al recinte i també estem fent una sortida nova per tal d’evitar creuaments. Segurament no es podran fer servir els vestidors com a mesura de prevenció i seguretat, però la gent que pugui accedir amb aquest aforament limitat tindrà totes les garanties per passar una molt bona estona en la nostra piscina municipal”.

Altres mesures preses aquesta temporada per la prevenció del coronavirus a la Piscina Municipal d’Estiu són la desinfecció dos cops al dia de les piscines, l’obligatorietat de mantenir a la zona de gespa una distància de seguretat de 2 metres entre les tovalloles i la recomanació de portar mascareta en els desplaçaments pel recinte. La zona de pícnic romandrà tancada.

Tags: