Pla de xoc

Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Collbató estan preparant un seguit de mesures, coordinades per la regidora Lourdes Vilalta i dirigides al sector econòmic del municipi, amb l’objectiu de copsar primer, per així després poder acompanyar i ajudar en la recuperació i posada en marxa de l’activitat econòmica, una vegada s’hagi superada la crisi sanitària per la Covid-19.

La primera fase tindrà com a objectiu principal escoltar i entendre quina és la situació actual de tots els sectors econòmics i, alhora, que aquests puguin transmetre les dificultats amb què es troben per tal de poder pal·liar els possibles efectes de la Covid-19 en la recuperació econòmica. En aquest sentit, des del Consistori animen a totes les empreses, comerços i persones treballadores autònomes del municipi que ens feu arribar quines son les vostres dificultats, per tal de poder tenir un bon punt de partida.

Per tal de poder acotar el temps d’execució, es tindran en compte per a l’estudi de necessitats totes aquelles que arribin fins al divendres 15 de maig.

Podeu enviar la vostra informació al correu electrònic blascooe@collbato.cat, o bé trucant al telèfon de l’Ajuntament (93 777 0100 i marcant l’opció “Promoció Econòmica”).